Sunday, January 7, 2024

Hugo Boss Boss Bottled Pacific EDT за мъже

Топли сини води, пастелни изгреви и златни пясъци са тласък за BOSS Man, който се наслаждава на всеки момент от своето заслужено време за релакс. Освежаваща и ободряваща, тоалетната вода BOSS Bottled Pacific е покана да се потопите в лятото. Ароматът е наситен с кокос, лимон и сол и дава на семейството BOSS Bottled свежа доза енергия.

Hugo Boss Boss Bottled Pacific EDT за мъже

BOSS Bottled Pacific е ароматен, дървесен и изтънчен парфюм с освежаващ аромат, вдъхновен от чиста синя вода и спокойна плажна атмосфера. Изблик на газиран лимон и искряща цитрусова есенция представя дълготрайния аромат, преди да премине в кокосов акорд в сърцевината, където солен акорд и докосване на кипарисова есенция добавят съживяващ и ободряващ ръб.
В основата на този завладяващ парфюм за мъже, възстановяващ дървесен аромат на кашмеран, индонезийско пачули и сандалово дърво действа като затоплящо напомняне за топлината на слънцето върху кожата. Това е ароматът на едно незабравимо лято, предизвикващ обещание за изпълнени с вълни приключения и моменти, в които можете да се отпуснете в сянката на палмовите дървета.

Връхни нотки: лимонова есенция, солен акорд
Сърдечни нотки: кокосов акорд, кипарис
Базови нотки: сандалово дърво, кашмирено дърво.

https://parfumi.net/hugo-boss-boss-bottled-pacific-edt-za-mje-100ml-p-19747.html

No comments:

Post a Comment