Monday, January 15, 2024

Issey Miyake a Drop D'Issey Essentielle EDP парфюм за жени

Issey Miyake продължава наследството на японския дизайнер, този път с разширяване на линията аромати A Drop d'Issey с нов фланкер, A Drop d'Issey Essentielle. Този нов аромат разказва нова история за вода, пропита с леки флорални и растителни нотки. Открийте бляскав и ефирен аромат, вдъхновен от утринна мъгла. Проследете пътешествието на една дъждовна капка през природата, улавяйки растителните и флорални нотки, които среща по пътя си, преди най-накрая да се изпари на зазоряване с първите слънчеви лъчи.

 

Issey Miyake a Drop D'Issey Essentielle EDP парфюм за жени

A drop d'Issey Essentielle е сияен, растителен и флорален аромат за жени. Във връхните нотки зеленият, жив акорд на хрупкави листа улавя свежестта на момента. В сърцето характерните нотки на люляк се смесват с есенцията на магнолия в поетичен, билков бриз. Базовите нотки са леки и мускусни, обгръщащи кожата като меки, топли слънчеви лъчи.
Бутилката продължава със същия дизайн и форма, направена да наподобява кръгла водна капка, но този път стъклото е в зелен тон, което предполага свеж, естествено ухаещ аромат вътре.

Връхни нотки: акорд на хрупкави листа
Средни нотки: Акорд на воден люляк
Базови нотки: мускус, магнолия.

https://parfumi.net/issey-miyake-drop-dissey-essentielle-edp-parfyum-za-jeni-90ml-p-19774.html

No comments:

Post a Comment