Wednesday, August 12, 2020

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Intense EDP за мъже

Колекцията Le Male празнува оригиналното си творение, един от най-продаваните в парфюмерията, а също и един от най-емблематичните аромати от 90-те. Колекцията съдържа страхотни варианти, за да угоди на хората, които обичат и носят първата, а също и да угоди на по-новите поколения, като запази някои от предлаганите ключови бележки, но по различен начин.
Най-новият обрат на оригиналния аромат със сигурност ще създаде много внимание от истинските фенове на Le Male, особено за ориенталската и по-чувствена страна на композицията, която се основава на свежи и меки ориенталски контрасти. Новият LE MALE LE PARFUM INTENSE


Най-сексапилният моряк в света току-що е надграден: сега той е капитан!

"Значи, той е, стои там, ай!", С очи, затворени в хоризонта. И като поема дълбоко дъх на морски въздух, копчетата на сакото му се отварят. Обещания, обещания ... "
Пътеводна звезда. КАПИТАНЪТ.

Винаги е бил щедър човек. И колко жалко да скриеш нещо толкова огромно. Sexy gale Force 9, вдигане на вятъра и 100% готов да открие света. Той носи якето си, трябва да се каже, с известна панацея. Същото може да се каже и за неговото оборудване. Най-доброто там. Това е предупреждение, но все пак небесно. Топъл вятър се издига, с кардамон, гони облаците. Бриз от лавандула, идващ от юг, ниско налягане, разбира се. Облаци от ванилия в дискретни люспи, които да добавят подправка към небето. Седмо небе, което е ориенталско и дървесно. Достатъчно за всеки да загуби лагерите си. Приключенски.
Лавандулата и кардамонът остават подписните нотки от оригиналното творение заедно с ванилия, смесени по нов начин. Най-новото творение носи и по-топъл, ориенталски дървесен гръбнак, за да осигури по-силно и по-смело впечатление, контрастирано със свежа, мека, плътна и прахообразна обстановка.

https://parfumi.net/jean-paul-gaultier-le-male-le-parfum-intense-edp-za-mje-125ml-p-15989.html

No comments:

Post a Comment