Sunday, August 9, 2020

Police To Be the Queen EDP парфюм за жени

Police е италианска модна къща, известна с дръзкия си дизайн и оригинални идеи. Основаната е през 1983 г. и сред нейните рекламни лица и фенове има много популярни личности като например Антонио Бандерас, Джордж Клуни, Дейвид Бекъм, и много други. Police се включват в парфюмерийния бизнес през 1997 г. и заради небивалия му успех решават да работят по повече аромати.


To Be The Queen е част от най-запомнящата се парфюмерийна линия на Police "To Be", нашумяла с бутилките във форма на черепи с логото на фирмата, затварящо устите им. Ароматът разкрива богата палитра от съблазнителни и еуфорични, но едновременно и мистериозни ухания, подобаващи именно на една кралица.

"To Be The Queen" първо разбужда сетивата с нотки на цитруси, а после ги прави свои верни поданици с неустоима комбинация от ананас, праскова, и жасмин. Това е парфюм за жената, която иска да продължава да покорява. TO BE The Queen прехвърля доза мистерия, съблазън и осигурява перфектния баланс на еуфория и чувственост. Вълнението и експлозивността са описани със смес от портокалово, мандариново и петитгрейн зърно, с присъствие на червени плодове, докато женствеността и чувствеността се отразяват от цвят на жасмин и виолетово, придружени със сочна сладост на праскова и ананас. Базовите нотки на композицията ни задълбочават и стоплят с акорди от мускус, кедър, пачули и ванилия.

https://parfumi.net/police-to-be-the-queen-edp-parfyum-za-jeni-125ml-p-15987.html

No comments:

Post a Comment