Thursday, August 6, 2020

Police To Be Tattooart EDT за мъже

"To Be Tattooart е млада и модерна концепция за парфюм, който предава свобода и силна личност. Този нов старт представлява тема с голяма чувствителност сред младите хора: татуировката, която се разнася като съвременен език, разширение на личността им, незаличим символ на тялото им, който изразява истинската идентичност на носителя.


Розата се смята за кралицата на татуировките. Тя празнува красотата, страстта и мистерията на живота. Обилните рози в стар стил подсилват розовата бутилка за нея и синята бутилка за него. Украсата обхваща целия череп, което го прави още по-завладяващ и привличащ окото. Непрозрачният завършек симулира ефекта на татуировката върху кожата. Синята роза за него представлява предизвикателството за човек, който не приема „не“ за отговор, дори и от самия него.Вечната любов и страст са значенията на червената роза за нея.

Хрупкавата Verbena отваря този аромат, придружен от мистериозната елегантност на Кардамона и сияен касис, след това избухва в Ароматното сърце, което лежи върху модерна и интригуваща основа на Амбърудс и боб Тонка Решаващ и незаличим аромат за мъж, който харесва риска ... свободен дух. "

https://parfumi.net/police-to-be-tattooart-edt-za-mje-75ml-p-15970.html

No comments:

Post a Comment