Tuesday, February 28, 2023

Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi EDT за жени

Под лиценз ANGELINI BEAUTY италианската къща Laura Biagiotti представя най-новия аромат от емблематичната колекция ROMA, наречен ROMA FIORI BIANCHI.
Белите цветя са носители на светлина, свежест и енергия. Те изразяват признателност, искреност и жизненост. Първият парфюм, създаден от Laura Biagiotti през 1982 г., се нарича FIORI BIANCHI и е програмният манифест на вечния стил. Шест години по-късно се ражда ROMA, ароматът, посветен на Вечния град за елегантни жени с романтична душа. Сега идва ROMA FIORI BIANCHI, новият фланкер на Laura Biagiotti Parfums, посветен на вълнуващия дебют на марката в света на ароматите, сега придобил изненадващо модерен привкус.

Laura Biagiotti Roma Fiori Bianchi EDT за жени

ROMA FIORI BIANCHI празнува вечната красота на РИМ, създавайки необикновени моменти в ежедневието, които да останат във времето.“ Лавиния Биаджоти Чигна
„Украсих ROMA с FIORI BIANCHI“, казва Натали Лорсън, главният парфюмерист на Firmenich, който формулира изключително свежа и привлекателна тоалетна вода, започвайки с акорд нард, най-известното етерично масло от древен Рим. Добавените към връхните нотки включват жизнената свежест от бергамот и абсолютната сладост на круша, извлечена с революционната технология FirgoodTM*, нардът отваря вратите на възприятието към сърдечните нотки.Тук чувствеността на теменужката е подсилена от хипнотичната жизненост на жасмина и фината елегантност на гардения.Горчиво-сладко докосване от бял бадем се превръща в обонятелния подпис на това флорално сърце, което е великолепно консолидирано в базовите нотки: боб тонка, австралийско сандалово дърво и Romandolide, обонятелната молекула на Firmenich с ефект на мускус.

ROMA FIORI BIANCHI, който принадлежи към флорално-дървесно-ориенталското семейство, е създаден за жени, които използват традицията като отправна точка за еволюция. Тези жени – силни, независими, космополитни, романтични, но осъзнаващи себе си – притежават следа от вечност в сърцата и кожата си.

Връхни нотки: италиански бергамот, нард, круша Firgood;
СРЕДНИ НОТКИ: теменужка, жасмин, гардения, бял бадем;
БАЗОВИ НОТКИ: боб тонка, австралийско сандалово дърво, Romanolide.

https://parfumi.net/laura-biagiotti-roma-fiori-bianchi-edt-za-jeni-100ml-p-19118.html

No comments:

Post a Comment