Sunday, March 12, 2023

Azzaro Chrome Eau de Parfum за мъже

Парфюмната вода Azzaro Chrome е нова интерпретация на легендарния аромат на Chrome. По-интензивен и свеж, това е дървесно обонятелно изживяване, което придава свежест и благополучие.

Eau de Parfum се потапя в сърцето на Средиземно море, като същевременно празнува максимата за радостта от живота.

Ароматът озарява, внася живот и повишава ентусиазма. Усещане, при което непочтителността е правило, а съучастничеството е най-ценната стока. Вдъхновен от връзката между баща и син, както и от техните предавания, Loris Azarro прехвърли ободряващата и интензивна свежест в нова интерпретация на Chrome. В този смисъл парфюмната вода е символ на споделянето, на най-голямата радост от живота, както и на мъжествеността и безвременността.
Той предизвиква хоризонта и изразява двойствеността на аромата: легендарната свежест на Azzaro Chrome се среща с дървесния интензитет на средиземноморски бор.

Azzaro Chrome Eau de Parfum за мъже

Връхни нотки: Още с нанасянето на аромата, сетивата се засилват от енергизиращата свежест на зелената мандарина.
Сърдечни нотки: След това сърцето на Eau de Parfum е изпълнено с елегантност и мекота благодарение на деликатната лавандула. Компонент, който добавя нотка вечна чувственост.
Базови бележки: И накрая, интензивността на аромата се повишава, благодарение на присъствието на средиземноморски бор. Съставка, която въвежда интензивен и дълготраен характер, като същевременно разширява жива и магнетична следа, където и да минава.

Бутилката Chrome има квадратна стъклена форма и сребриста метална капачка, която обявява мъжественост и елегантност. Освен това, благодарение на сенчестия си син нюанс, този предмет утвърждава и потвърждава, че средиземноморското синьо излъчва великолепен и интензивен аромат.

https://parfumi.net/azzaro-chrome-eau-de-parfum-za-mje-100ml-p-19204.html

No comments:

Post a Comment