Monday, March 27, 2023

Furla Autentica Eau de Parfum за жени

Италиански стил, внимание към детайла и най-високо качество са лайтмотивите на новата парфюмна вода Furla Autentica, чиято уникална бутилка, вдъхновена от емблематичната чанта Metropolis, създава смел брак между модата и парфюмерийното изкуство. Autentica трябва да даде на жената Furla усещането за женственост, изтънченост, истинска и преди всичко автентична.

Весело начало от искрящи и сочни нотки на мандарина, малина и круша обявяват меко сърце от божур, черешов цвят и момина сълза, обвити в кашмирено дърво, пачули и мускус. Цветен шипров аромат. Модерен и истински...автентичен.

Furla Autentica Eau de Parfum за жени

Елементите на дизайна Made in Italy подчертават корените и наследството на марката, благодарение на ексклузивно проектирана бутилка, украсена със скъпоценните златни детайли на капачката и плакета, гравирана с логото на FURLA. Матираното стъкло на флакона частично прикрива нежните и женствени розови нюанси на аромата, създавайки визуален ефект, напомнящ чантите на модната къща. Калъфът, изработен от FSC хартия в меки розови тонове, подчертава монограмата Furla благодарение на различни текстури и щамповане, докато името на аромата Autentica разкрива италианската същност на марката.

https://parfumi.net/furla-autentica-eau-de-parfum-za-jeni-bez-opakovka-100ml-p-19279.html

No comments:

Post a Comment