Saturday, May 13, 2023

Diesel Sound of The Brave EDT за мъже

Описан от Diesel като „оживен фрийстайл фужер“, Sound of the Brave е композиран точно като печеливша хип-хоп песен; благодарение на електрическото си съпоставяне на ноти, той притежава енергията и жизнеността на любимата ви песен.

Ароматът се отваря със силна вибрация на подправки, докато хвойната и острата лимонова есенция се смесват един с друг, преди акордът на бизонова трева да бъде добавен към микса в сърцето, добавяйки по-земно, тревисто усещане. И накрая, супер чувствена и мъжествена основа от кехлибарено дърво и съблазнителен мускус добавя басова линия към тази мощна композиция.

Diesel Sound of The Brave EDT за мъже

Sound of the Brave има подобен стил на много други Diesel аромати в категорията „Brave“; започва с цитрусово, свежо усещане, преди по-уютната, чувствена база от кехлибар да заеме централно място.
Ароматът се съдържа в незабавно разпознаваем затворен флакон – феновете на Diesel ще го харесат! Тук бутилката е със забавно, стилно обновяване, тъй като синьото стъкло с двойни стени ви позволява да видите течния аромат вътре, докато новият син нюанс е свеж и енергичен.

Връхните нотки са лимон и хвойна;
средната нотка е сладка трева;
базовата нотка е кехлибарено дърво.

https://parfumi.net/diesel-sound-of-the-brave-edt-za-mje-bez-opakovka-75ml-p-19215.html 

No comments:

Post a Comment