Friday, May 12, 2023

Lattafa Opulent Musk EDP за жени

Ако мечтаете да посетите далечните земи на тайнствения Изток и да пренесете частица от тази приказна атмосфера, изпълнена с чувственост, невероятният ориенталски аромат на Lattafa Perfumes Opulent Musk е най-добрият начин да го направите, без да напускате родината си. Акцент както на ежедневни, така и на тържествени образи. Ароматът се предлага в стилна млечнобяла бутилка, изработена от плътно матирано стъкло, а горната част е украсена с изключителна позлатена запушалка, която съответства на оригиналното антично слънчево лого, прикрепено към предната част на съда.

Lattafa Opulent Musk EDP за жени

Всъщност понякога изглежда, че вътре в бутилката живее частица горещо източно слънце, загрявайки цялата си топлина, която за момент се потапя в този магически ориенталски аромат. Мелодия. Това е последвано от кадифени нюанси на плодове от къпина и плътна сладост на маслинов нектар. Съблазнителната следа е заобиколена от топъл ванилов пашкул, украсен със страхотни нотки на амарант и изгарящ мускус.

Връхни нотки: Шафран, Бял мускус, Лимон Средни нотки: Жасмин, Бели цветове Базови нотки: Бял мускус, Кедрова смола, Борова смола, Амбра

https://parfumi.net/lattafa-opulent-musk-edp-za-jeni-100ml-p-19228.html

No comments:

Post a Comment