Monday, May 22, 2023

Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau Magnolia Intense EDT за жени

Тридесет години след лансирането на L'Eau d'Issey, Issey Miyake преоткрива начина, по който водата взаимодейства с природата. Свеж и обгръщащ: чистотата на водата със светещата есенция на листенца от магнолия.

Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau Magnolia Intense EDT за жени

В L'Eau d'Issey Eau&Magnolia Eau de Toilette Intense чистотата на водата преминава през природата, докато не се срещне с ефирната нежност на цветето магнолия. Свежестта на водата подсилва кадифената мекота на листенцата на магнолията в неустоим изблик на светлина и флорални нотки. Удоволствието от финото изкуство на дизайна: L'Eau d'Issey Eau & Magnolia Eau de Toilette Intense напомня на емблематичната бутилка L'Eau d'Issey. В този случай той е актуализиран с нюанс на цвят, вдъхновен от листенца от магнолия и уникална дървена запушалка, която символизира сетивната природа.
Кадифен цвят от магнолия, утолен от вода, който освобождава своята светеща есенция. Вливане на цветя, вода и светлина като жизнена, целуната от слънцето роса.
Като подпис, магнолията разкрива магнетична аура в своята неустоима двойственост, едновременно чувствена и въздушна върху кожата. Базовата нотка на сандалово дърво насърчава пристрастяването, оставяйки кожата обгърната от аромата на нежен мускус.

Връхни нотки: Бергамот и нероли
Средни нотки: Магнолия и Роза
Базови нотки: Сандалово дърво

https://parfumi.net/issey-miyake-leau-dissey-eau-magnolia-intense-edt-za-jeni-bez-opakovka-100ml-p-19359.html

No comments:

Post a Comment