Saturday, January 8, 2022

Emporio Armani My Way Intense EDP парфюм за жени

My Way Intense, новият аромат за жени на Giorgio Armani. Усилен, ярък флорален букет върху пристрастяваща дървесна пътека капсулира интензивни преживявания и автентични срещи по целия свят. Живейте по своя начин, интензивно.
My Way intense е покана за пътуване на себеоткриване, смислени срещи и увеличени преживявания. Той е направен от съзнателно получени съставки от цял ​​свят, като портокалов цвят, тубероза, кремообразно сандалово дърво и сладострастна ванилия.

Синята и златната капачка, наподобяваща бижу, символизира талисман, който заобикаля всички преживявания. Интензивността на тези моменти, уловени в капачката, е вдъхновила бутилката My Way Intense, тъй като стъклото й сега се къпе в полупрозрачни сини отражения. В резултат на отговорни и устойчиви източници на съставки и опазване на био разнообразието чрез програми за опазване на горите, My Way Intense постига въглеродна неутралност.
My Way предлага иновативна система за пълнене, която позволява безпроблемно пълнене на всяка от бутилките със спрей, намалявайки въглеродните емисии с -60% * и използването на пластмаса с -64% *. Освен това всеки формат на My Way е проектиран да се развива и пълни отново у дома със същата бутилка за пълнене. Пълнежът My Way е бутилка от 150 ml, продавана в кутия (без целофан!).

Emporio Armani My Way Intense EDP парфюм за жени

Нотката на портокалов цвят, извлечена от ръчно набрани плодове на горчив портокал в Египет, сега се получава с помощта на модернизирана версия на занаятчийския процес на извличане на enfleurage чрез вливане на египетските портокалови цветя в горчив портокал, за да разкрие по-интензивна и трайна флоралност.


Нов интензивен сърдечен абсолют от тубероза, съставен от кремообразни, кадифени страни, подсилва модерния и слънчев абсолютен подпис на тубероза. Тези два абсолюта на тубероза сърце са съставени от цветя, получени от Индия, ръчно набрани в индийския регион Майсур.
Пристрастяваща и чувствена дървесна основа, разкрита чрез сместа от кремообразно естествено сандалово дърво с интензивна обгръщаща ванилова бърбън инфузия. Ванилията се доставя чрез устойчива и отговорна програма, предназначена да подкрепя местните общности в Мадагаскар.

https://parfumi.net/emporio-armani-my-way-intense-edp-parfyum-za-jeni-90ml-p-17822.html

No comments:

Post a Comment