Sunday, January 2, 2022

Trussardi Uomo Levriero Collection EDP парфюм за мъже

За да отпразнува 100 години успех, Trussardi лансира две нови обонятелни творения през 2011 г., вдъхновени от емблематичните аромати от 80-те години: Trussardi Donna и Trussardi Uomo.

Стогодишните аромати вече са отправна точка за колекцията Levriero, лимитирана серия за подаръци и колекциониране. И в двата случая концентрацията е засилена: Eau de Parfum Intense за нея, Eau de Parfum за него. Бутилките и опаковките са уникални: като две малки скулптури, всяка от които се съдържа в златна кутия.

Trussardi Uomo Levriero Collection EDP парфюм за мъже

TRUSSARDI UOMO LEVRIERO EAU DE PARFUM - Ароматът принадлежи към типично мъжествено обонятелно семейство, групата фужер-дървесни, и е подписан от парфюмерист Aurelien Guichard. Свежата италианска елегантност на лимон, бергамот, галбан и индийско орехче се появява в началните нотки. Сърцето се характеризира с изисканата мъжественост на смес от градински чай, здравец и виолетови листа. Апотеозът на силата и чувствеността идва с базовите нотки: пачули, акорд на мъх, акорд от кожа, акигалаууд (скъпоценна частична нотка на пачули) и сандалово дърво.

Връхни нотки: Италиански лимон, бергамот, галбанум и индийско орехче;
Средни нотки: Мускат градински чай, здравец, листа от теменужка;
Базови нотки: Пачули, акорд от мъх, акорд от кожа.

https://parfumi.net/trussardi-uomo-levriero-collection-edp-parfyum-za-mje-100ml-p-17793.html


No comments:

Post a Comment