Tuesday, January 25, 2022

Narciso Rodriguez Musc Noir For Her EDP парфюм за жени

Narciso Rodriguez избра рядко мускусно масло, за да бъде в основата на оригинала за нея. Мускусът е не само пристрастяващ, но и изненадващо женствен и издръжлив в своите земни, топли сили на съблазняване; той улавя и празнува основната женственост и себеизразяване на жената като никой друг аромат. Колекцията й трансформира смелите, но фини качества на мускуса, за да създаде уникален вечен аромат за жените, които го вдъхновяват.

Най-новата глава в емблематичната за нейната колекция от аромати на Narciso Rodriguez, for Her MUSC NOIR, е изявление за безкрайно мистериозната природа на женската чувственост. Изследването на суровата сила на мускуса разкрива нов трансцендентен аромат, който изобразява винаги очарователната загадка на съвременната женственост.

Narciso Rodriguez Musc Noir For Her EDP парфюм за жени

For Her MUSC NOIR засилва пристрастяващата природа на оригинала за нея с изследване на по-тъмните, по-интензивни аспекти на характерния мускус на Нарцисо Родригес.

FOR HER MUSC NOIR улавя една смела нова женственост с елементи на мистерия и интрига - разпознаваем синтез от чувственост и увереност.

Връхни нотки: слива
Средни нотки: хелиотроп, мускус
Базови нотки: велурени кожени акорди.

https://parfumi.net/narciso-rodriguez-musc-noir-for-her-edp-parfyum-za-jeni-100ml-p-17865.html

No comments:

Post a Comment