Thursday, January 6, 2022

Marina De Bourbon Symbol for a Lady EDP парфюм за жени

Френската къща Princesse Marina de Bourbon стартира една от своите линии през 2019 г., оставяйки ни възхитени от композициите, но и от дизайна на бутилките, които красиво представят тази къща. Колекцията Symbol, с първото си издание, ни даде на любителите на белите цветя наистина фантастичен аромат, който също е интензивен, опияняващ и грациозен.

Третият аромат от колекцията Symbol е SYMBOL FOR A LADY, наличен във Франция от 4 април 2021 г., в елегантна бутилка със същата форма с релеф на ханша и разкошна капачка във формата на корона. Композицията на новото творение се връща към флоралната тема и предлага нов букет, този път пролетен, елегантен и сладко изтънчен.

Marina De Bourbon Symbol for a Lady EDP парфюм за жени

Symbol for a Lady е букет плодови цветя, който се събужда всяка сутрин. В началото ще очарова с нежната си свежест, като бавно гали кожата, като първите слънчеви лъчи, разпръскващи кадифените листенца на цветята. Точно като росен пролетен букет, композицията излъчва хрупкавост и ярки флорални и зеленикави нюанси, аромати, които насърчават и действат позитивно. Зюмбюлът е фино рамкиран от ириса и не е прекалено зелен или твърде силен, както може да бъде в природата. Характерният му цветен нюанс е фино успокоен от мек прахообразен ирисов акорд, с много капки роса и блестящи цитрусови нотки, които не са искрящи, а само ярки, описващи събуждането на деня, светлината на утрото и слънчевите лъчи. Тук дюлята играе отлична роля, придавайки на аромата плодов, сочен и леко горчив нюанс и предлага отварящ пастелно жълт цвят и яркост. Кедърът придава фантастична подкрепа, мека топлина и спокойствие; финият дървесен елемент е леко кремообразен и очарователен. В комбинация с мускус, той засилва тази финес и създава баланс на цветя, хармонично, така че нито една от съставките да не доминира над останалите, а да звучи мелодично.

НАЧАЛНИ НОТКИ: Дюля и грейпфрут.
СРЕДНИ НОТКИ: зюмбюл, ирис и жасмин.
БАЗОВИ НОТКИ: Кедър, мускус и кехлибар.

https://parfumi.net/marina-de-bourbon-symbol-for-lady-edp-parfyum-za-jeni-100ml-p-17807.html

No comments:

Post a Comment