Saturday, December 24, 2022

Marina De Bourbon Classique EDP за жени

Marina De Bourbon Classique - Първият аромат, създаден от Марина, вдъхновен от балните рокли на времето. Ориенталско-плодова композиция, която кара гурме и слънчевите нотки да танцуват за вкусна и елегантна следа. Вечният подпис на принцеса с добър вкус, която приема стил, който е прост, изискан, но безспорно шик.

Classique е първият емблематичен аромат на Къщата. За това творение Марина е вдъхновена от своята история, своите вкусове. Тя смята този парфюм за жена, която обича да се заобикаля с подбрани предмети. Култивирана, тя има вкус към архитектурата, арт деко, геометричните форми, топлите, светещи цветове, красивите книги, музеите, лятото с неговите гурме нотки... Винаги елегантна, тя обръща внимание на стила си. много неин собствен, в същото време семпъл, изискан, класически, но с причудлива и цветна нотка на екзотика: огърлица, огромен пръстен, шал, вързан около дръжката на чантата й... Тя иска парфюм, който да й казва история.изтънчена личност, с добър вкус, нейния жив, палав темперамент, с нотка на лудост, нейната любов към цветовете и формите и нейното кредо, че само истинският шик е вечен.

Marina De Bourbon Classique EDP за жени

Връхни нотки: Екзотичен коктейл открива бала.
Свежестта на динята е събудена от лимонови и плодови нотки. Касисът придава искряща и деликатно сладка страна на цялото.

сърдечни нотки: Вкусните плодови аспекти продължават да танцуват в това гурме цветно сърце.Светещият жасмин се преплита с топлите и сладки нотки на маракуя. Иланг-иланг разкрива слънчевите акорди на жасмин, като същевременно внася фина пудрена и сладка нотка.

Основни бележки: Валсът продължава и завърта глави, около плодово-ориенталски акорди. Пикантна и гурме малина, погалена от медени нотки на праскова, придава още повече закръгленост на парфюма. Слънчевият кехлибар обгръща тези вкусни аромати и създава възхитително завладяваща ориенталска следа.

https://parfumi.net/marina-de-bourbon-classique-komplekt-za-jeni-100ml-edp100ml-losionneseser-p-18886.html

No comments:

Post a Comment