Monday, December 5, 2022

Police To be Green EDT унисекс парфюм

TO BE GREEN е нов и необичаен унисекс аромат от колекцията To Be. Неговият млад, свеж стил отразява нашето ново съзнание за себе си и света около нас.
TO BE GREEN е предназначен за гражданите на света, хората, чието поведение отразява тяхната чувствителност към околната среда около тях, техния уникален и ценен дом. Аромат, който ухае на свобода: свободата да бъдеш себе си и да гледаш напред към бъдещето с енергия и оптимизъм!
Няма план Б: ДА БЪДЕШ ЗЕЛЕН

Искрящ аромат, който се отваря със свежи и пикантни нотки на бергамот и кардамон, обогатени със сочни нотки на мандарина. Сърцето, елегантен флорален букет, е чувствено с нюанси на жасмин, направени скъпоценни от водни тонове на божур. Дървесен аромат, с обгръщаща кехлибарена дървесина и кремообразно сандалово дърво, затваря композицията, като предлага дълбоко потапяне в природата.

Police To be Green EDT унисекс

Връхна нотка: Етерично масло от: зелен лимон, кардамон, портокал
Сърдечна нотка: теменужка, жасмин и божур;
Базови нотки: етерично масло от кедрово дърво, сандалово дърво, ванилия Pure JungleEssence Madagascar

Използваните материали, като стъкло и алуминий, са напълно рециклируеми, а цялата опаковка е сертифицирана ВЕГАН ОК. Кутията, изработена изцяло от естествена FSC сертифицирана крафт хартия, не е горещо отпечатана или ламинирана и намалява използването на мастило до минимум. Опаковката е без целофанова опаковка, което намалява количеството пластмасови отпадъци.

https://parfumi.net/police-to-be-green-edt-uniseks-125ml-p-18739.html 

No comments:

Post a Comment