Sunday, December 11, 2022

Sergio Tacchini I love Italy EDT за жени

„Двойка“ аромати: един за него, един за нея, вдъхновен от автентичното италианско наследство на марката Sergio Tacchini с италиански съставки и богати вкусове, обичани в цял свят.
Италия: богата история на изкуството и културата, но изтънчена простота в смесването на класически и ежедневен начин на живот. Новите аромати празнуват любовта към Италия, с нейните типични прекрасни пейзажи. Новата колекция е почит към богатата италианска история, изкуство и култура, с италианската средиземноморска мандарина като общ елемент между двата аромата.

Sergio Tacchini I love Italy EDT за жени

Sergio Tacchini I love Italy за жени - Посветен на очарователно романтична жена. Блестящ женствен аромат, пълен с нежност и радост, който обгръща сетивата, привлечен от топли залези, понесен от лек бриз, като мечтано пътуване в красива Италия. Вкусна малина, съчетана с радостен лимон и искрящи нотки на мандарина, разкриват горните нотки на аромата. Сърцето на този наистина вълшебен аромат се развива във флорален букет, където перфектната есенция на роза, магнолия и момина сълза разкрива пленителна женственост. Чувствена ванилия, прекрасен мускус и леко сладко пачули оставят безпогрешно усещане за целуване от топлите лъчи на италианската слънчева светлина. Вълшебен аромат за живеене, романтична мечта за усещане, което прави пътеката деликатно завладяваща.

https://parfumi.net/sergio-tacchini-love-italy-edt-za-jeni-100ml-p-18771.html

No comments:

Post a Comment