Thursday, December 22, 2022

Marina De Bourbon Royal Style EDP парфюм за жени

Marina De Bourbon Royal Style - АРОМАТ В КРАЛСКИ СТИЛ

Плодово-флорален аромат, който внушава добро настроение от първите нотки. Плодове и флорални нотки се смесват радостно, за деликатен финал на вкусна свежест. Бутилка-бижу, проектирана като кралска дреха, която облича ежедневието във воал от оптимизъм и жизненост и изпраща баналността да лети.
Принцесата в кралски стил е спонтанна парижанка. Обича да се забавлява, да се смее, да пее с пълно гърло. Приема нещата на сериозно, да, но никога не се взема на сериозно. Палава, нейната радост от живота води и зарежда всички около нея в добро настроение. Преливащо от жизненост и пакост, нейното отношение кара баналността да лети. Тя се втурва, изпълнена с оптимизъм, в радостния танц на живота. Нейният стил? Елегантен и удобен, той придружава всеки неин жест и отдава почетно място на движението. Да си красива, разбира се! Но без да се прави компромис с нуждата да изразиш въображението си, да бъдеш свободен, да бъдеш себе си.

Marina De Bourbon Royal Style EDP парфюм за жени

ВРЪХНИ НОТКИ: Свеж и палав хук, който ви зарежда с добро настроение още с първите нотки. Касисът радостно избухва и носи плодово, искрящо докосване, подчертано от палав, леко кисел бергамот. Пищната круша допълва лимоновите нотки за деликатен, нежно вкусен финал.

СЪРДЕЧНИ НОТКИ: Шикозно, очарователно сърце, което грациозно разгръща своите флорални нотки. Деликатната роза е подсилена от сияен жасмин. Крушовият цвят, цветето-талисман на този аромат, избран заради освежаващите и смеещи се аспекти, е деликатно разкрит. Дискретно напомняне за плодовите акорди, внася усмихната, фина гурманска нотка към цветния букет.

БАЗОВИ НОТКИ: Кралска следа, която се облича в мека, измамно мъдра рокля. Кремообразните мускусни акорди се смесват с топлите, дълбоки нотки на кедър. Сублимиран от плодово-флорални нотки, финалният подпис е лек, топъл и разпространява непрекъснато усещане за добро настроение.

https://parfumi.net/marina-de-bourbon-royal-style-edp-parfyum-za-jeni-50ml-p-18882.html

No comments:

Post a Comment