Thursday, December 21, 2023

Coach Love EDP парфюм за жени

Coach Love е хармонична комбинация от живи плодови и пищни флорални нотки, капсулирани в страстна червена бутилка, която отразява универсалния и динамичен дух на любовта.
Coach Love е аромат, който се стреми да улови същността на любовта в многото й форми. Като начало, есенцията започва с ободряваща връхна нотка, която съчетава горска ягода, сочна мандарина и листа от розов пипер. Това трио предлага ярко и енергизиращо въведение. Това е последвано от буйно, кадифено сърце с червена роза в центъра, което означава класическия символ на любовта и страстта. Цветовете на индийски жасмин самбак и османтус обогатяват флоралното сърце, капсулирайки дълбочината и сложността на любовта. Докато ароматът се развива, той се установява в топла основа. Кедровото дърво го закотвя, като по този начин основава аромата в земна, солидна нотка, намеквайки за непоклатимостта на любовта. В допълнение към кедровото дърво, бензоиновият резиноид внася топлина и сладост, докато сивата амбра осигурява фин, траен завършек, подобен на дълготрайното присъствие на любовта.

Coach Love EDP парфюм за жени

Дизайнът на аромата е толкова умишлен, колкото и самият аромат. Излят в ярко червено, той стои като смел символ на страст. В допълнение, златна закопчалка, отличителен белег на къщата, и талисман във формата на сърце го украсяват, сигнализирайки за романтичната муза на аромата.

Връхни нотки: дива ягода, сочна мандарина и листа от розов пипер;
Сърдечни нотки: червена кадифена роза, индийски жасмин самбак и цветя на османтус;
Базови нотки: кедрово дърво, бензоинов резиноид и сив кехлибар.

https://parfumi.net/coach-love-edp-parfyum-za-jeni-90ml-p-19698.html

No comments:

Post a Comment