Saturday, December 9, 2023

Xerjoff Casamorati 1888 Dama Bianca EDP за жени

Casamorati 1888 Dama Bianca е поредният шедьовър на известната италианска парфюмерийна къща Xerjoff. Възниква благодарение на интересна любовна история за млада италианка и млад френски офицер. Композицията разказва историята на жена, която е в капана на собствените си мечти и насочва мислите си към постигане на най-съкровените си желания. Но френският офицер по някаква причина затваря красавицата в замък. Вятърът и донесе красивата миризма на цветя и билки от родните й италиански ливади. Само те я зареждаха със сила и оптимизъм.

Xerjoff Casamorati 1888  Dama Bianca EDP за жени


Хармонична комбинация от флорални и дървесни нотки изпълва композицията: нотки на жасмин, момина сълза, теменужка и люляк, разредени с лайм, кедър, ванилия, сандалово дърво. Очарователен, фин аромат допълва жената. Като лек воал, парфюмът обгръща притежателя си с енергия, сила и увереност. Композицията е идеална за вечер, когато трябва да възстановите силите си за по-нататъшни постижения или забавление. Няколко капки и сте готови за нови постижения.
Парфюмната вода Xerjoff Dama Bianca е символ на красотата, надеждата и вярата, че всичко ще бъде наред. Ако сте загубили силата си, искате да намерите любов и увереност, тази композиция е специално за вас!

Връхни нотки: кумкуат, лайм
Сърдечни нотки: египетски жасмин, ирис, момина сълза, люляк, виолетка
Базови нотки: амбрет, бял кедър, ванилия, сандалово дърво, малц.

https://parfumi.net/xerjoff-casamorati-1888-dama-bianca-edp-za-jeni-100ml-p-19634.html

No comments:

Post a Comment