Tuesday, December 19, 2023

Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale EDP парфюм за жени

Bouquet Ideale, скрит в красива червена бутилка, изглежда изключително съблазнителен и топъл. Съставът му е хармонично съчетание от обгръщащ прахообразен кашмирен акорд, нотки на ванилия и папирус, което създава чувствен и привлекателен аромат.

Този ароматен букет е доминиран от силни сърдечни нотки, чиито главни герои са канела и индийско орехче, придавайки на всичко леко пикантен характер. Тази комбинация придава изразителност и характер на аромата.

Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale EDP парфюм за жени за жени

Дълготрайна и силна основа е създадена от чувствена комбинация от тютюневи цветя, абсолю от лабданум, ванилия, кумарин и мускус. Тази чувствена комбинация от нюанси подчертава съблазнителната природа на аромата, оставяйки трайно впечатление на всеки, който го помирише.

Bouquet Ideale ни кани на едно необикновено приключение, започващо в земя, където южният вятър носи аромата на цветя и подправки. Мечтателен и пищен, Bouquet Ideale Casamorati е безспорно италиански по характер, с топла основа от тютюневи цветя, ванилия и мускус. Вдъхновяващ винтидж аромат, който прославя древното изкуство на италианската парфюмерия.

Връхни нотки: Индийско орехче, канела
Средни нотки: Гваяково дърво, Кедрово дърво, сандалово дърво, папирус
Базови нотки: Ванилия, тютюневи цветя, мускус, кумарин.

https://parfumi.net/xerjoff-casamorati-1888-bouquet-ideale-edp-parfyum-za-jeni-za-jeni-100ml-p-19637.html

No comments:

Post a Comment