Thursday, December 28, 2023

Tiziana Terenzi Casanova Extrait de parfum Унисекс аромат

Със сигурност най-романтичната спирка на нашето прекрасно ароматно пътешествие е Венеция, където огънят на съблазънта все още гори в камините на историческите къщи от 18 век. Мистериозни вили с невъобразимо очарование, където известният Казанова идваше и си отиваше и чието присъствие все още присъства, осезаемо в малките неща, които ви заобикалят.

Tiziana Terenzi Casanova Extrait de parfum Унисекс аромат


Вдъхновението за аромата: „Споменът за една зимна вечер по време на известния карнавал във Венеция, вдъхновен от мистична и почти небесна муза, градът на дожите!
Нощният въздух е потопен в парфюм, нагрят от градските огнища, които къпят улиците и Пиаца Сан Марко в мистериозна светлина. Танц на чувствени емоции, придружен от красива жена, която крие лицето си зад богато украсена златна маска, точно както флаконът на нашия аромат пази ценната си тайна. Да се ​​отдадеш напълно на чувството е единствената защита срещу това изкуство на съблазняването. Този аромат разказва за места, пълни с красота и съблазън, чрез своята сложна и вълнуваща структура, която е подкрепена от ценната и рядка амбра. Изтънчено пътешествие през град, който вдъхновява едновременно любов и еротика, по пътеките, описани от Казанова в неговите мемоари: мемоари, които се занимават с любовни приключения, на фона на този мистичен град на водата.“

Връхни нотки: бергамот, орхидея, жасмин, райски лист, пудра
Сърдечни нотки: амбра, розов пипер, ванилия, кардамон, гваяково дърво, смирна, кожа
Базови нотки: кехлибар, бял мускус, амброксан, кедрово дърво, дъбов мъх, гваяково дърво, боб тонка, ветивер.

https://parfumi.net/tiziana-terenzi-casanova-extrait-de-parfum-uniseks-aromat-100ml-p-19734.html

No comments:

Post a Comment