Sunday, June 30, 2024

Pupa Holiday Land Miss Pupa Gloss

Устните са блестящи, гладки и плътни, с 3D ефект, за секунда. Иновативната гел текстура е мека и се плъзга гладко по устните, покривайки ги с тънък филм, който се задържа без да залепва.
Резултатът е, че устните са изключително блестящи, с незабавен обемен ефект.

Pupa Holiday Land Miss Pupa Gloss

 Активната съставка със сфери от хиалуронова киселина има хидратиращо и увеличаващо обема действие, екстрактът от манго и растителните масла овлажняват и подхранват, желираните блестящи агенти осигуряват блясък с мокър ефект, а специалната филмираща съставка гарантира дълготраен блясък на цвета.
Съвети:
Нанесете Miss Pupa Gloss от центъра на устните навън към ъглите, като следвате естествената форма на устата си. Нанесете първо върху горната устна, след това върху долната. Апликаторът е мек и гъвкав, гарантиращ перфектно поемане и освобождаване на продукта и следователно перфектно нанасяне.

https://parfumi.net/bg/glancove/2073-4171-pupa-holiday-land-miss-pupa-gloss-8011607378111.html

Saturday, June 29, 2024

Amouroud White Sands Унисекс парфюмна вода

Amouroud White Sands, нишов аромат на бял уд и мускус.

Този отличителен аромат на бял уд и мускус е вдъхновен от блестящи лъчи слънчева светлина, които надникват над хоризонта на изваяни бели пясъчни дюни на фона на просторно, ясно синьо небе.

Amouroud White Sands Унисекс парфюмна вода

Това е модерна свежест. Изтънчен блясък от слънчева светлина, цъфтящ с ароматни цитруси и ефервесценция. Криволинейното движение на бял уд, мускус и чисти дървета се смесват в целия аромат.

Връхни нотки: бергамот, слънчеви цветя, портокалов цвят
Средни нотки: Агарово дърво, Бял пипер, Кипарис
Базови нотки: Дрифт дърво, бял мускус, сандалово дърво.

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/3647-6764-amouroud-white-sands-uniseks-parfumna-voda-8952206105.html

Friday, June 28, 2024

Al Haramain Belle Rouge Парфюмна вода за жени

Al Haramain Belle Rouge идва със страхотен аромат и съвършенството на добре балансиран парфюм. С едно впръскване от "Belle Rouge" на Al Haramain, влезте в нотки на цитрусови плодове, смесващи красиво жасмин и роза върху божествена базова нотка на ванилия, сандалово дърво и мускус.

Al Haramain Belle Rouge Парфюмна вода за жени

Връхни нотки: мандарина, портокал, лимон, круша, грейпфрут;
Средна нотка: лавандула, жасмин, роза, праскова, касис;
Базови нотки: ванилия, кедрово дърво, ветивер, боб тонка, сандалово дърво, мускус.

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/1677-3669-al-haramain-belle-rouge-eau-de-parfum-jeni-6291100131990.html

Thursday, June 27, 2024

Yves Saint Laurent MYSLF for Men

Новият мъжки аромат за многократно пълнене от Yves Saint Laurent​.
Изражението на мъжа, който сте, с всичките ви нюанси. Изявление за съвременна мъжественост, обхващащо всички негови аспекти и емоции.​

Yves Saint Laurent MYSLF for Men

Първоначално свеж и вибриращ акорд, направен от сърцето на бергамот от Калабрия и бергамот.​ В сърцето, сурово и туптящо сърце от портокалов цвят от Тунис, създадено за красотата на YSL. ​ Най-накрая чувствен и текстуриран дървесен акорд, направен от индонезийска сърцевина на пачули и Ambrofix™.​

Връхни нотки: калабрийски бергамот и бергамот;
Средна нотка е тунизийски портокалов цвят;
Базови нотки: Ambrofix™ и пачули.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3640-6757-ysl-myslf-for-men-parfumna-voda-za-maje.html

Wednesday, June 26, 2024

Jaguar ERA Тоалетна вода за мъже

Парфюмите Jaguar въвеждат нова ера с иновативен аромат за мъже.
ERA внася авангардна модерност в емблематичния "fougère", изненадващ баланс между ароматни съставки, изпълнени с енергия и дървесни нотки, пълни със сила.

Jaguar ERA Тоалетна вода за мъже


Ароматът се отваря със свеж акорд на бергамот, лимон и мандарина, преминавайки към ананас, мохито, подправки, здравец, лавандула, кардамон и анасон, последвани от изтънчена основа от кедър от Вирджиния, кедрови игли, пачули, сандалово дърво, кехлибар и мускус.

Връхни нотки: бергамот, лимон, мандарина
Сърдечни нотки: ананас, мохито акорд, пипер акорд, здравец, лавандула, кардамон, анасон
Базови нотки: кедър от Вирджиния, кедрови листа, акорд пачули-кедър, сандалово дърво, кехлибар, мускус

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3626-jaguar-era-toaletna-voda-za-maje-7640171193861.html

Monday, June 24, 2024

Hermes Eau des Merveilles Bleue

 Колекцията от парфюми на световноизвестната френска къща Hermes се попълни с още един шедьовър, който е особено великолепен в своето изпълнение. Eau des Merveilles Bleue е ода за романтичните и мечтателни жени, които, независимо от възрастта, неуморно вярват в чудеса, магия и знаят как да намерят нещо приказно във всеки нов ден. Освежаващ и чувствен парфюм идеално ще подчертае нежността и женствеността и ще добави малко жар към образа на красивия собственик на Eau des Merveilles Bleue.

Hermes Eau des Merveilles Bleue

Нотката на фужер-вода се разкрива с очарователни акценти на игриво пачули. Тогава звукът отстъпва място на сърдечни акорди от благородни дървесни нотки. И накрая, освежаващите морски нотки, които придружават героинята на Eau des Merveilles Bleue с луксозна и незабравима следа, умело подчертават ненадминатостта на парфюма.

Връхни нотки: Пачули
Средни нотки: Дървесни нотки
Базови нотки: Морски нотки

https://parfumi.net/bg/damski-parfiumi-bez-opakovka/1777-3802-hermes-eau-des-merveilles-bleue-perfume-women-3346131795673.html

Sunday, June 23, 2024

Jaguar Classic Motion Тоалетна вода за мъже

Jaguar Classic Motion е ароматен воден парфюм за мъже, лансиран през 2013 година.
Jaguar Classic Motion за мъже ще ви помогне да разкриете мъжествеността, силата и смелостта, скрити дълбоко във вас. Този аромат е изпълнен с мъжествена сила и перфектно ще подчертае характера ви при всяка ваша стъпка.

Jaguar Classic Motion Тоалетна вода за мъже

Композицията на парфюма се отваря с освежаваща комбинация от бергамот, листа от лимонова бреза и мента. Сърцето включва черен пипер, кориандър, провансалска лавандула и морски аромати, докато основата осигурява корен от ирис, ветивер, сандалово дърво, индонезийско пачули, бял мускус и кехлибар.
Ароматът се характеризира като ароматно-воден.

Връхни нотки: бергамот, лимон, мента и листа от бреза.
Средни нотки: морски нотки, лавандула, черен пипер и кориандър.
Базови нотки: ветивер, ирис, сандалово дърво, бял мускус, кехлибар и пачули.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3621-6725-jaguar-classic-motion-toaletna-voda-za-maje-7640111505310.html

Saturday, June 22, 2024

Pupa Multifunction Invisible Sunscreen Spray SPF 50

Супер невидим слънцезащитен спрей SPF 50
Многофункционалната грижа с бързо нанасяне за идеален тен.Лице, тяло, коса и скалп
Търсите защитена кожа само с една бърза и проста стъпка?
Опитайте с този невероятен слънцезащитен супер спрей, с изключителната активна съставка MELASTIM TECH, която стимулира образуването на меланин за бърз и продължителен тен.

Pupa Multifunction Invisible Sunscreen Spray SPF 50

Слънцезащитен спрей, който изсъхва за нула време, предпазва кожата и в същото време ускорява процеса на потъмняване. За тези, които искат да получат златист, хомогенен тен по безопасен начин. Покрива кожата със защитен, невидим и прозрачен филм, който поддържа кожата хидратирана. Той е супер практичен и бърз: лесен за нанасяне без масаж и дори ако пръскате с главата надолу! Устойчив на вода, пот и пясък. Той предпазва косата и скалпа от увреждане от морската сол.

SPF 50 - ВИСОКА ЗАЩИТА
Нисък риск от алергии
Тестван дерматологично
Без парабени

Произведено в Италия

https://parfumi.net/bg/slncezasshitni/755-1809-pupa-multifunction-invisible-sunscreen-spray-spf-50-200ml-8011607331901.html

Thursday, June 20, 2024

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Тоалетна вода за жени

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh е ярък и младежки флорално-плодов аромат. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh за жени е като романтична разходка из цъфтяща поляна. Влюбете се в букет от най-красивите цветя!

Връхната нотка е сладко освежаваща - съчетава деликатна малина, грейпфрут, круша и светлозелени акорди. След известно време се развива в елегантно флорално сърце, в което ще усетите чувствен жасмин, дива роза, виолетки, деликатен ябълков цвят и сочно личи. Базата на парфюмната композиция се състои от чувствен мускус, ароматна слива и затоплящо кедрово дърво.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Тоалетна вода за жени


Жената, за която е създадена Daisy Eau So Fresh, е нежна и енергична, изтънчена, но не самодоволна, обичаща живота.

Връхни нотки: зелени нотки, малина, круша и грейпфрут;
Сърдечни нотки: теменужка, личи, ябълков цвят, роза и жасмин;
Базови нотки: мускус, слива и кедър от Вирджиния.

https://parfumi.net/bg/damski-parfiumi-bez-opakovka/3548-6642-marc-jacobs-daisy-eau-so-fresh-bo-toaletna-voda-za-jeni-3607342221482.html

Wednesday, June 19, 2024

Creed Royal Oud Унисекс парфюмна вода

Добре дошли в монументалния кралски дворец, където ще бъдете изумени от богатството на злато, мрамор и редки дървета. Creed Royal Oud е вдъхновена от атмосферата на резиденциите на монарсите и нейната композиция със сигурност ще очарова всеки, който цени качеството, лукса и уникалността.

Royal Oud е стилен и топъл фужер аромат с красив калейдоскоп от дървесни, ароматни зелени и пикантни нюанси. Нотката на уд е неразделна част от композицията, играейки своята роля в балансирано равновесие с други нотки.

Creed Royal Oud Унисекс парфюмна вода

В началото на аромата ще усетите освежаващи нотки на сочен лимон и бергамот с лека топлина от розов пипер. Тогава сетивата ви ще се насладят на топлото кедрово дърво, билкови есенции от ангелика и впечатляващия с пикантен характер галбанум. Основата на цялата композиция е изградена върху агарово дърво, сандалово дърво и мускус, придавайки на аромата по-голяма дълбочина.

Връхни нотки: Лимон, розов пипер, бергамот
Средни нотки: Кедър, галбанум, ангелика
Базови нотки: Агарово дърво, сандалово дърво, мускус

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/3591-6691-creed-royal-oud-uniseks-parfumna-voda-3508441001121.html

Tuesday, June 18, 2024

Nina Ricci Nina Fleur тоалетна вода за жени

 Вдъхновена от модата и изпълнена с позитивизъм, Nina Fleur е новата флорално-плодова, чиста и веган тоалетна вода за жени от Nina Ricci. Весел и сияен аромат, който отразява младежките и смели модни колекции на Nina Ricci.

Като сочна зелена ябълка, заобиколена от цъфтящи цветни клони, сияещият портокалов цвят излъчва успокояващ мускус и кедър. Свежа струйка лимон от Италия придава яркост на тази пронизваща ябълка. Чист, веган, направен с 92% съставки от естествен произход и включващ портокалов цвят, получен по устойчив начин, Nina Fleur е екологичен парфюм.

Nina Ricci Nina Fleur тоалетна вода за жени


Украсена с модерен флорален модел, вдъхновен от колекциите на Nina Ricci, емблематичната бутилка на Nina с форма на ябълка е превърната в моден аксесоар. Поразителният принт и ярките цветове отразяват смелия и ярък флорално-плодов аромат отвътре.

Връхни нотки: Ябълка Грени Смит, лимон
Сърдечни нотки: Нероли и портокалов цвят.
Базови нотки: кедър и бял мускус.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/3584-6684-nina-ricci-nina-fleur-toaletna-voda-za-jeni.html 

Monday, June 17, 2024

Creed Himalaya Парфюмна вода за мъже

 Парфюмната вода Himalaya е едно от най-ценните бижута на Creed. Той е резултат от съвместните усилия на Оливие Крийд, водещ парфюмерист от шестата династия на семейство Крийд, и Ервин Крийд, представител на седмото поколение. Този аромат е вдъхновен от експедиция по скално катерене в Тибет. Creed Himalaya предава величието, красотата, силата и безсмъртието на непристъпни скали със заснежени върхове. Самата красива метална бутилка също наподобява блестящата ледена повърхност на Хималайските планини.

Creed Himalaya Парфюмна вода за мъже

Creed Himalaya придава на притежателя си дълбока, кристално чиста свежест и помага да се подчертае неговата мъжественост.

Свежите цитрусови акорди ни въвеждат във връхните нотки на този аромат. Те се състоят от грейпфрут, калабрийски бергамот, мандарина и сицилиански лимон. Сърцето на парфюмната вода се състои от мъжествен ветивер, индийско орехче, барут, пипер и дървесни нотки. Базовите нотки включват чувствен мускус, зърна тонка.
Рядък цялостен аромат, съчетаващ доминиращи цитрусови и дървесни нотки с изненадващи балсамови и прахообразни свойства, които най-добре могат да бъдат описани като искрящ чист аромат, характеризиращ се с ободряваща свежест.

Връхни нотки: Бергамот, лимон, грейпфрут, мандарина
Средни нотки: Сандалово дърво, индийско орехче, пипер, ветивер, розов пипер, барут, кедрово дърво
Базови нотки: Мускус, кехлибар, боб тонка.

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/3576-6672-creed-himalaya-parfum-za-maje-3508441001084.html

Sunday, June 16, 2024

Creed Aventus for Her парфюмна вода за жени

Creed Aventus for Her стартира през 2016 г. и е създаден като аналог на легендарния Aventus за мъже, който беше представен за първи път през 2010 г., за да отпразнува 250-годишнината на марката.

Открийте вътрешната си сила и оставете женствеността си да блесне. Creed Aventus for Her Eau de Parfum за жени е вдъхновен от силните жени от миналото - кралици, императрици и държавни глави, които не се страхуваха да нарушат древните правила и смело да се изправят срещу всякакви препятствия. Този аромат ще ви даде увереност, когато имате нужда от него.

Creed Aventus for Her парфюмна вода за жени

 
Началото пленява с нотки на сочна зелена ябълка, освежаващ цитрус, нежна теменужка и ароматен розов пипер. Сърцевината съдържа романтична роза, мускус и топло сандалово дърво, което придава на композицията повече дълбочина. Базата на аромата е вкусен касис, сладка праскова и очарователен люляк.

Връхни нотки: Пачули, зелена ябълка, бергамот, лимон, розов пипер, виолетка
Средни нотки: Сандалово дърво, роза, стиракс, мускус
Базови нотки: Праскова, касис, люляк, иланг-иланг, кехлибар

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/3573-6669-creed-aventus-for-her-parfumna-voda-za-jeni-3508441104662.html

Saturday, June 15, 2024

Creed Viking парфюмна вода за мъже

Creed Viking е пламенен мъжки аромат, който бутилира безстрашния дух. Вдъхновен от невероятно изработените дълги кораби, централен елемент от епохата на викингите. Дървесен и цитрусов шедьовър, който представя пътуване и неоспоримо постоянство.Там, където небето се среща с моретата, Viking е осеян с огнени нотки, които пленяват сетивата.

Creed Viking парфюмна вода за мъже

Розовото масло е покрито със смели начални нотки на бергамот, лимон, докато огнените розови и черни зърна пипер са балансирани от хладна и свежа нотка на мента, която добавя дълбочина и текстура към главата на този аромат. Дървесни базови нотки на кедрово дърво и хаитянски ветивер завършват този мъжествен шедьовър, който ви примамва със своята богата и пикантна смес.

Връхни нотки: розов пипер, мента, бергамот, лимон, абсент и портокал;
средни нотки: лавандула, българска роза, карамфил, бахар, корен от ирис и жасмин;
базови нотки: ветивер, кедър, бял мускус и боб тонка.

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/3560-6653-creed-viking-parfumna-voda-za-maje-3508441001169.html

Friday, June 14, 2024

YSL Libre Le Parfum за жени

Libre Le Parfum е луксозна, топла и пикантна интерпретация на класическия Eau de Parfum с безкрайна флорална следа. Този дамски аромат е смел и дълготраен флорален парфюм, обогатен със свежа лавандула, портокалов цвят и рядък топъл шафранов акорд от обществената градина Yves Saint Laurent Ourika.

YSL Libre Le Parfum за жени


Свобода — това е жена. Открийте за себе си парфюмната композиция Libre le parfum. Това е най-наситеният аромат в серия Libre от Yves Saint Laurent, който е създаден за жени, които не се страхуват от жизнени предизвикателства.
Тази необичайна композиция, наситена с чувствени аромати, е проява на свобода, вълнение и въплащение на женското мъжество и сила. Тук чувствената и екстравагантна лавандула се среща с драгоценен акорд шафран, създавайки уникален аромат: пресен, нагряващ и силен.

Връхни нотки: Бергамот, Мандарина, Джинджифил, Шафран
Средни нотки: Лавандула, Портокалов цвят
Базови нотки: Бърбън ванилия, Ветивер, Мед

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/2043-4137-ysl-libre-le-parfum-women.html

Thursday, June 13, 2024

Creed Royal Water Унисекс парфюмна вода

Creed Royal Water, свеж и охлаждащ израз на кралски чар. Това е вечна класика, която улавя същността на елегантността. Този аромат постига перфектния баланс между взрива на ободряващ цитрус и луксозен билков и пикантен завършек.

Създадена от уважавания майстор парфюмерист Оливие Крийд като почит към следващото поколение от династията Уиндзор, Royal Water излъчва младост и вечен чар. Той улавя същността на кралските събирания и големите пътувания, напомнящи за величествени яхти и елегантни партита.

Creed Royal Water Унисекс парфюмна вода

Royal Water е очарователен обонятелен шедьовър, предназначен да зарадва бляскавата светска личност във вас. Той разкрива своя чар със завладяващо трио от освежаваща върбинка, ободряваща мандарина и целунат от слънцето бергамот - вълнуващ изблик на пикантен цитрус, който въплъщава сияйната атмосфера на летния ден. Докато това парфюмно пътешествие се разгръща, то се влива в сърце от ободряващ ямайски пипер, ароматен босилек и примамлив кимион, преплитащи изисканост и дълбока дълбочина. В последния акт на тази ароматна симфония се появяват базови нотки, представляващи хармонична комбинация от богат кедър и чувствен мускус.

Връхни нотки: Цитрусови плодове, мента
Средни нотки: Босилек, хвойна
Базови нотки: Кехлибар, мускус

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/3555-6649-creed-royal-water-parfumna-voda-unisex-3508441001060.html

Wednesday, June 12, 2024

Mugler Alien Hypersense Парфюмна вода за жени

През 2005 г. Mugler пуска на този свят едно необикновено същество: Alien. Щедра, добронамерена слънчева муза, носеща могъщ талисман от аметист, способен да разкрие светлината и творческата сила на всяка жена. Днес новата муза на Alien идва за вас с Alien Hypersense. Инстинктивен. Непримиримо. Завладяващо и на моменти опасно. Свирепа, странна, готина нова мутация на Alien. Тя ще ви плени. Трансмутирай те. Каним ви да изпитате пълния спектър от вашите хиперсетивности.

Проектиран от Mugler с Dominique Ropion, върховният майстор парфюмерист, който композира оригиналния Eau de Parfum през 2005 г., дървесният флорален аромат демонстрира безграничното въображение и несравним опит на Mugler. Покана да усетите необикновеното, с палитра от изключителни съставки, вплетени в три свръхсетивни откровения.

Mugler Alien Hypersense Парфюмна вода за жени


Толкова ярка, че почти можете да я вкусите, жизнената есенция от зелена мандарина събужда сетивата ви. Почувствайте свежестта на сочен крушов акорд, който се стича върху езика ви, кристален и свръхизкушаващ. Абсолютът на жасмин самбак, типичното цвете на Alien, цъфти тук в изключително качество, добито от устойчива реколта от полето на Mugler в Индия. По-флорален, по-малко зелен и плодов от класическия жасмин самбак, абсолютът на Mugler разкрива хиперболична женственост.Почувствайте силата на наелектризиращия Cashmeran на върха на пръстите си, излъчвайки свръхчувственост. Гладка като козина като мускус, копринена като дървесина, със солен, секси, затоплен от слънцето оттенък на амбра... Емблематичното кехлибарено дърво на Alien, толкова богато фасетирано, че е почти парфюм само по себе си, предизвиква сетивна революция. Подсилен от силата му, вие отприщвате своя вътрешен Пришълец.

Връхни нотки: круша и зелена мандарина;
средни нотки: жасмин самбак и индийски жасмин;
базови нотки: кашеран, мускус, кехлибар и дървесина

https://parfumi.net/bg/damski-parfiumi-bez-opakovka/3512-6600-mugler-alien-hypersense-bo-parfumna-voda-za-jeni.html

Tuesday, June 11, 2024

Philipp Plein The $kull парфюмна вода за мъже

The $kull е зашеметяващо и безпрецедентно издание на Perfume Art Edition. Истински шедьовър, ръчно изработен отвътре навън. Ароматът е роден от съвместно творчество, вдъхнат живот от самия Philipp Plein и международно признатия майстор парфюмерист Alberto Morillas.

Philipp Plein The $kull парфюмна вода за мъже


Представен в луксозна парфюмна концентрация, ароматът THE $KULL е създаден, за да предизвика луксозна и секси обонятелна татуировка, оставяйки мощен и пристрастяващ отпечатък върху кожата. Съставен от пикантни и дървесно-кожени акценти, ароматът може да се похвали със силна следа от черен пипер, кардамон и ярки водни нотки, подсилени с богатството на тъмно дърво и кожа и „обогатени“ с пищния аромат на бурбонска ванилия и нотки на черен кехлибар.

https://parfumi.net/bg/uniseks-parfyumi/270-792-philipp-plein-the-skull-edp-parfum-unisex.html

Monday, June 10, 2024

Marc Jacobs Perfect Intense Парфюмна вода за жени

 Marc Jacobs Perfect Intense ще ви убеди, че сте най-добрата причина за повод за празнуване. Наслаждавайте се на всеки ден. Всичко, което някога сте мислили за себе си, ви прави още по-уверени днес. И този парфюм ще ви напомня за това във всяка ситуация.

Флорална композиция с дървесни нотки и ориенталски акорди. По-смела, по-богата интерпретация на Marc Jacobs Perfect. Нова икона в перфектното портфолио, Perfect Intense е богат, златист, неустоим аромат, който празнува непримиримото себеизразяване.

Marc Jacobs Perfect Intense Парфюмна вода за жени

Топлият аромат на печени бадеми ви радва от първите мигове. След известно време се появяват ярки нотки на нарцис в опияняващата компания на цъфтящия през нощта жасмин. Внася чувственост и елегантност в композицията. Цялата композиция е базирана на кадифени акорди на сандалово дърво.

Marc Jacobs Perfect Intense е вдъхновен от силното самосъзнание - чрез приемане на собствените несъвършенства. Този аромат е покана за парти, на което можете напълно да покажете кои сте.

Връхни нотки: нарцис и нощно цъфтящ жасмин
Средни нотки: Печени бадеми
Базови нотки: Сандалово дърво.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/3533-6624-marc-jacobs-perfect-intense-parfumna-voda-za-jeni.html#/3-razmer-50ml 

Sunday, June 9, 2024

Paco Rabanne Invictus Parfum за мъже

Издигнете се до величие и отприщете епичния герой в себе си с новия INVICTUS PARFUM от Rabanne. Улавя вашата вътрешна легенда и ви дава сила да покорявате божествени върхове.

Смесен с изключителни съставки, Invictus Parfum е мощен ароматен дървесен воден аромат. Прясна лавандула се сблъсква с чувствен черен сапун и пристрастяващо сандалово дърво в обонятелен сблъсък за богове.

Paco Rabanne Invictus Parfum за мъже

Емблематичната бутилка INVICTUS идва с по-силен V образен силует и златна капачка, за да направи път за по-мощен трофей от всякога.
Invictus Parfum: аромат за полубог герой, който превръща живота в легенда.

Връхни нотки: морски нотки, лавандула и розов пипер;
средни нотки: черен сапун, виолетови листа и мирта;
базови нотки: Cashmeran, мускус и сандалово дърво.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3502-6588-paco-rabanne-invictus-parfum-za-maje.html

Thursday, June 6, 2024

Paco Rabanne Olympea PARFUM за жени

Новият Olympéa Parfum е хипнотизиращ, кехлибарено-зелен флорален аромат, който обещава изцяло ново ниво на интензивност за известната линия. Новата смес ви кани да прегърнете божествената си аура и позволява на най-смелите ви фантазии да оживеят. OLYMPÉA PARFUM от Rabanne позволява на вашата божествена аура да блесне и да разкрие богинята във вас.

Най-новата добавка обещава повишено ниво на интензивност, тъй като започва с билков, но сияен растителен акорд, след което преминава в сърце от абсолют на жасмин, което се разкрива в нова светлина с неочаквана интензивност. Съставът се основава на топла основа от ванилия, за да придаде на сместа приятна, твърда основа.

Paco Rabanne Olympea PARFUM за жени


За да улови своята мистерия, емблематичната бутилка OLYMPÉA е преобразувана в лакирано черно с лъскава капачка и прекрасни златни крила. OLYMPÉA PERFUME улавя най-мистериозния аспект на нейната божествена сила.

Връхни нотки: Растително-зелени нотки, чист градински чай, розов пипер
Средни нотки: абсолют жасмин, абсолют роза, портокалов цвят
Базови нотки: Бензоин, мускус, ванилия.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/3500-6585-paco-rabanne-olympea-parfum-za-jeni.html

Wednesday, June 5, 2024

Paco Rabanne Phantom Intense Парфюмна вода за мъже

 Paco Rabanne Phantom Intense капсулира изпълнената с напрежение атмосфера, която възниква, когато здрачът пада над улиците. Докато денят се превръща в нощ, тази мощна еволюция на Phantom се разкрива. Ароматът се състои от луксозни съставки, които издигат вселената на мъжките аромати на Paco Rabanne до нови висоти. Тази свежа парфюмна вода Intense отпразнува смел подход към вълнуващото пътешествие, което предстои.

Paco Rabanne Phantom Intense Парфюмна вода за мъже


Следвайки стъпките на оригиналния аромат, парфюмната вода Phantom Intense отключва вашата дръзка страна със своите сложни нотки. Топлината и интензивността на основата му се постигат чрез смесване на масло от кедрово дърво с мъх и ванилия, докато лавандула и градински чай разговарят с абсолюта на ром в сърцето на аромата. Като последен щрих, свежестта и подправките се обединяват чрез смес от портокалов цвят, лимон и кардамон, което води до аромат, който капсулира промяната на енергията между деня и нощта.

Paco Rabanne Phantom Intense Парфюмна вода за мъже


Уникалната игра на цветове е вдъхновена от здрача, който настъпва точно след залез слънце. Синкавите нюанси постепенно се превръщат в черни, като драматично нощно небе. Черният цвят на бутилката е вечна препратка към нови и неочаквани преживявания, които възникват, когато денят се превръща в нощ. Емблематичният робот продължава ясния подпис в изражението на колекцията Phantom.

Изберете Phantom Intense, за да изпитате изключителната проява на съвременната мъжественост на Paco Rabanne и да се насладите на необикновен мъжки аромат, който е перфектен за вас или любим човек. Съставките са вегански, устойчиви и с 90% естествен произход.

Връхни нотки: замразен портокалов цвят, лимон и масло от кардамон
Сърдечни нотки: Лавандулово масло, градински чай и ром Абсолют
Базови нотки: зърна ванилия, кедър и мъх.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3489-paco-rabanne-phantom-intense-parfumna-voda-za-maje.html 

Tuesday, June 4, 2024

Chanel Rouge Coco Flash Хидратиращо червило с интензивен блясък

 ROUGE COCO FLASH показва истинските си цветове през прозрачната си капачка. С един удар се нанася лесно върху устните със своята плъзгаща се, топяща се и ултра-хидратираща текстура, която се трансформира в блестящо масло при контакт с устните, за усещане за абсолютен комфорт. Мигновено предлага интензивен резултат с висок блясък благодарение на тънко покритие и лъскаво масло, подбрани заради способността им да отразяват светлината.

Chanel Rouge Coco Flash Хидратиращо червило


Състав:
• Масло, което се топи върху устните, когато се нанесе, за да се превърне в прозрачно и блестящо масло.
• Комплексът Hydraboost, съдържащ восъци от естествен произход (мимоза, жожоба и слънчоглед), овлажнява и подхранва устните (до 8 часа*), осигурявайки незабавен и дълготраен комфорт
• Интензивен силен блясък, благодарение на маслата, подбрани заради способността им да отразяват светлината.
• Висока концентрация на пигменти за живи, блестящи и ослепителни цветове.

Начин на употреба: Нанасяйте толкова често, колкото желаете, за блестящ грим на устните с едно движение.

https://parfumi.net/bg/chervila/2879-5466-chanel-rouge-coco-flash-lipstick.html

Monday, June 3, 2024

Emporio Armani Stronger with You Amber Унисекс

STRONGER WITH YOU AMBER е новият ексклузивен аромат на фужерна амбра, който влива чувствения подпис на STRONGER WITH YOU със съвременна и пристрастяваща нотка на кехлибар.

Създаден както за мъже, така и за жени, ароматът е въплъщение на вечната заедност. Неговият топъл кехлибарен акорд, комбиниран с лавандула, устойчиво произхождаща от Прованс, и ванилия, устойчиво добивана от Мадагаскар, създава завладяващ емоционален ефект.

Emporio Armani Stronger with You Amber Унисекс

Със своята неустоима комбинация от богат кехлибар и кремообразна ванилия, този аромат ви обгръща в топла и чувствена аура. Връхните нотки на парфюма предлагат прилив на свежест, докато сърдечните нотки разкриват дълбока, пристрастяваща топлина.

Елегантният и елегантен дизайн на бутилката отразява луксозната природа на аромата. Стъклото с кехлибарен цвят излъчва усещане за богатство, докато елегантните линии и полираната капачка добавят нотка изтънченост.

Giorgio Armani Stronger With You Amber е завладяващ, топъл и съблазнителен аромат, който излъчва увереност и изтънченост.

https://parfumi.net/bg/uniseks-parfyumi/3220-6185-emporio-armani-stronger-with-you-amber-eau-de-parfum-unisex.html

Sunday, June 2, 2024

Pupa Make up Stories Hot Flame

Не се страхувайте да повишите температурата с палитрата Make Up Stories Hot Flame. Изгорелите нюанси на мед и кехлибар се смесват с топлите, живи тонове на злато и горчица в спираща дъха цветна експлозия.
Резултатът? Безкрайно разнообразие от погледи за очи, които говорят много!
Разкажете историята за грима на очите си, направете погледа си уникален!

Pupa Make up Stories Hot Flame

Формулата на текстурата Matt съчетава иновативни кадифени агенти, които гарантират перфектно прилепване и висок процент на пигменти за максимално покритие.
Сатенената текстура е съставена от иновативни суровини с копринено усещане, за да направи текстурата богата и кремообразна, докато специален полимер гарантира оптимално задържане.
Металната текстура е пресован прах с изпълнение, подобно на това на крем. Комбинацията от смоли, восъци и масла гарантира перфектно прилепване към клепача ви. Лесен за нанасяне, той се фиксира незабавно и продължава цял ден.
Използвайте матовата текстура, за да създадете перфектно засенчване и засилване на очите.
Нанесете сатенена текстура за меки нюанси без контрасти.
Не се страхувайте да бъдете дръзки с металната текстура! Използвайте хромираната версия, за да създадете изключителни отражения на светлината, а матовата версия за драматичен опушен ефект.

Дерматологично тестван
Без парабени
Произведено в Италия

https://parfumi.net/bg/ochi/2925-5584-pupa-make-up-stories-eyeshadow-palette-hot-flame-002.html

Saturday, June 1, 2024

Montale Herbal Aquatica Унисекс парфюмна вода

Herbal Aquatica е уникална и спокойна композиция, тревиста и дървесна, свежа и сладка, изненадващо чувствена. Лотосови цветя, папирус и градински чай предизвикват пътуване до бреговете на Нил, където слънцето, като дар, ни позволява да видим последните си светлинни лъчи. Свежестта на ранната вечер, където леко ментоловият спрей ни пренася в сърцето на Древен Египет. Herbal Aquatica, безспорно съкровище.

Montale Herbal Aquatica Унисекс парфюмна вода

Парфюмът се отваря с аромати на билки, градински чай и коктейл от сочни цитрусови плодове. В сърцето на аромата морските нотки са хармонично преплетени с акорди на папирус, зелен чай и деликатната, апетитна сладост на карамел и ванилова захар. И накрая, кехлибар и сандалово дърво ще ви обгърнат в магическа красота и специална чувственост.

Връхни нотки: калабрийски бергамот, билки, мента, градински чай
Сърдечни нотки: лотос, зелен чай, карамел, морски нотки, папирус
Базови нотки: кехлибар, сандалово дърво, ванилова захар

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/1582-montale-herbal-aquatica-eau-de-parfum-unisex.html