Thursday, June 13, 2024

Creed Royal Water Унисекс парфюмна вода

Creed Royal Water, свеж и охлаждащ израз на кралски чар. Това е вечна класика, която улавя същността на елегантността. Този аромат постига перфектния баланс между взрива на ободряващ цитрус и луксозен билков и пикантен завършек.

Създадена от уважавания майстор парфюмерист Оливие Крийд като почит към следващото поколение от династията Уиндзор, Royal Water излъчва младост и вечен чар. Той улавя същността на кралските събирания и големите пътувания, напомнящи за величествени яхти и елегантни партита.

Creed Royal Water Унисекс парфюмна вода

Royal Water е очарователен обонятелен шедьовър, предназначен да зарадва бляскавата светска личност във вас. Той разкрива своя чар със завладяващо трио от освежаваща върбинка, ободряваща мандарина и целунат от слънцето бергамот - вълнуващ изблик на пикантен цитрус, който въплъщава сияйната атмосфера на летния ден. Докато това парфюмно пътешествие се разгръща, то се влива в сърце от ободряващ ямайски пипер, ароматен босилек и примамлив кимион, преплитащи изисканост и дълбока дълбочина. В последния акт на тази ароматна симфония се появяват базови нотки, представляващи хармонична комбинация от богат кедър и чувствен мускус.

Връхни нотки: Цитрусови плодове, мента
Средни нотки: Босилек, хвойна
Базови нотки: Кехлибар, мускус

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/3555-6649-creed-royal-water-parfumna-voda-unisex-3508441001060.html

No comments:

Post a Comment