Wednesday, June 12, 2024

Mugler Alien Hypersense Парфюмна вода за жени

През 2005 г. Mugler пуска на този свят едно необикновено същество: Alien. Щедра, добронамерена слънчева муза, носеща могъщ талисман от аметист, способен да разкрие светлината и творческата сила на всяка жена. Днес новата муза на Alien идва за вас с Alien Hypersense. Инстинктивен. Непримиримо. Завладяващо и на моменти опасно. Свирепа, странна, готина нова мутация на Alien. Тя ще ви плени. Трансмутирай те. Каним ви да изпитате пълния спектър от вашите хиперсетивности.

Проектиран от Mugler с Dominique Ropion, върховният майстор парфюмерист, който композира оригиналния Eau de Parfum през 2005 г., дървесният флорален аромат демонстрира безграничното въображение и несравним опит на Mugler. Покана да усетите необикновеното, с палитра от изключителни съставки, вплетени в три свръхсетивни откровения.

Mugler Alien Hypersense Парфюмна вода за жени


Толкова ярка, че почти можете да я вкусите, жизнената есенция от зелена мандарина събужда сетивата ви. Почувствайте свежестта на сочен крушов акорд, който се стича върху езика ви, кристален и свръхизкушаващ. Абсолютът на жасмин самбак, типичното цвете на Alien, цъфти тук в изключително качество, добито от устойчива реколта от полето на Mugler в Индия. По-флорален, по-малко зелен и плодов от класическия жасмин самбак, абсолютът на Mugler разкрива хиперболична женственост.Почувствайте силата на наелектризиращия Cashmeran на върха на пръстите си, излъчвайки свръхчувственост. Гладка като козина като мускус, копринена като дървесина, със солен, секси, затоплен от слънцето оттенък на амбра... Емблематичното кехлибарено дърво на Alien, толкова богато фасетирано, че е почти парфюм само по себе си, предизвиква сетивна революция. Подсилен от силата му, вие отприщвате своя вътрешен Пришълец.

Връхни нотки: круша и зелена мандарина;
средни нотки: жасмин самбак и индийски жасмин;
базови нотки: кашеран, мускус, кехлибар и дървесина

https://parfumi.net/bg/damski-parfiumi-bez-opakovka/3512-6600-mugler-alien-hypersense-bo-parfumna-voda-za-jeni.html

No comments:

Post a Comment