Wednesday, June 5, 2024

Paco Rabanne Phantom Intense Парфюмна вода за мъже

 Paco Rabanne Phantom Intense капсулира изпълнената с напрежение атмосфера, която възниква, когато здрачът пада над улиците. Докато денят се превръща в нощ, тази мощна еволюция на Phantom се разкрива. Ароматът се състои от луксозни съставки, които издигат вселената на мъжките аромати на Paco Rabanne до нови висоти. Тази свежа парфюмна вода Intense отпразнува смел подход към вълнуващото пътешествие, което предстои.

Paco Rabanne Phantom Intense Парфюмна вода за мъже


Следвайки стъпките на оригиналния аромат, парфюмната вода Phantom Intense отключва вашата дръзка страна със своите сложни нотки. Топлината и интензивността на основата му се постигат чрез смесване на масло от кедрово дърво с мъх и ванилия, докато лавандула и градински чай разговарят с абсолюта на ром в сърцето на аромата. Като последен щрих, свежестта и подправките се обединяват чрез смес от портокалов цвят, лимон и кардамон, което води до аромат, който капсулира промяната на енергията между деня и нощта.

Paco Rabanne Phantom Intense Парфюмна вода за мъже


Уникалната игра на цветове е вдъхновена от здрача, който настъпва точно след залез слънце. Синкавите нюанси постепенно се превръщат в черни, като драматично нощно небе. Черният цвят на бутилката е вечна препратка към нови и неочаквани преживявания, които възникват, когато денят се превръща в нощ. Емблематичният робот продължава ясния подпис в изражението на колекцията Phantom.

Изберете Phantom Intense, за да изпитате изключителната проява на съвременната мъжественост на Paco Rabanne и да се насладите на необикновен мъжки аромат, който е перфектен за вас или любим човек. Съставките са вегански, устойчиви и с 90% естествен произход.

Връхни нотки: замразен портокалов цвят, лимон и масло от кардамон
Сърдечни нотки: Лавандулово масло, градински чай и ром Абсолют
Базови нотки: зърна ванилия, кедър и мъх.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3489-paco-rabanne-phantom-intense-parfumna-voda-za-maje.html 

No comments:

Post a Comment