Monday, June 17, 2024

Creed Himalaya Парфюмна вода за мъже

 Парфюмната вода Himalaya е едно от най-ценните бижута на Creed. Той е резултат от съвместните усилия на Оливие Крийд, водещ парфюмерист от шестата династия на семейство Крийд, и Ервин Крийд, представител на седмото поколение. Този аромат е вдъхновен от експедиция по скално катерене в Тибет. Creed Himalaya предава величието, красотата, силата и безсмъртието на непристъпни скали със заснежени върхове. Самата красива метална бутилка също наподобява блестящата ледена повърхност на Хималайските планини.

Creed Himalaya Парфюмна вода за мъже

Creed Himalaya придава на притежателя си дълбока, кристално чиста свежест и помага да се подчертае неговата мъжественост.

Свежите цитрусови акорди ни въвеждат във връхните нотки на този аромат. Те се състоят от грейпфрут, калабрийски бергамот, мандарина и сицилиански лимон. Сърцето на парфюмната вода се състои от мъжествен ветивер, индийско орехче, барут, пипер и дървесни нотки. Базовите нотки включват чувствен мускус, зърна тонка.
Рядък цялостен аромат, съчетаващ доминиращи цитрусови и дървесни нотки с изненадващи балсамови и прахообразни свойства, които най-добре могат да бъдат описани като искрящ чист аромат, характеризиращ се с ободряваща свежест.

Връхни нотки: Бергамот, лимон, грейпфрут, мандарина
Средни нотки: Сандалово дърво, индийско орехче, пипер, ветивер, розов пипер, барут, кедрово дърво
Базови нотки: Мускус, кехлибар, боб тонка.

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/3576-6672-creed-himalaya-parfum-za-maje-3508441001084.html

No comments:

Post a Comment