Friday, November 4, 2022

Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau Cedre EDT за мъже

L'Eau d'Issey pour Homme Eau & Cèdre Eau de Toilette Intense е жизнено свеж аромат за мъже. Сблъсък на вода и дърво, изследващ силата на тази среща в нейните най-фини аспекти.

Дървесен и вибриращ: контрастен аромат, изследващ взаимодействието между плавността на водата и суровите, интензивни дървесни видове.

Issey Miyake L'Eau D'Issey Eau Cedre EDT за мъже


30 години след издаването на L'Eau d'Issey, Issey Miyake преоткрива начина, по който водата взаимодейства с природата. Открийте в L'Eau d'Issey pour Homme Eau&Cèdre Интензивна чистота на водата, докато се движи през природата и пустинята, за да се сблъскате с бруталната интензивност на кедровото дърво. Почувствайте върху кожата си енергийната същност на величествена гора, подсилена от свежестта на водата в ода за завладяващата мъжественост. Насладете се на финото изкуство на дизайна: L'Eau d'Issey pour Homme Eau & Cèdre Eau de Toilette Intense напомня за емблематичния флакон на L'Eau d'Issey pour Homme, възхвалявайки прозрачността и чистотата на водата. Сега преразгледан с нотка на цвят, вдъхновен от кедровото дърво и уникална дървена капачка, предизвикваща сетивна природа.

В сърцето на аромата Calone, водна емблема на Issey Miyake, внася прозрачност и плавност в топлата грапавост на кедровото дърво. Други гори подчертават тази величествена гора: елегантен ветивер и по-дълбоко пачули. Кардамонът придава пикантност и интензивност на аромата. Величественото кедрово дърво, едновременно грубо и успокояващо, внася контраст в аромата.Елегантен и деликатен, ветивер допълва аромата.

https://parfumi.net/issey-miyake-leau-dissey-eau-cedre-edt-za-mje-100ml-p-18640.html

No comments:

Post a Comment