Thursday, November 24, 2022

The House of Oud The Time EDP унисекс парфюм

THE HOUSE OF OUD се ражда от сътрудничеството между италиански майстор парфюмер и производител на Oud в Джакарта. Това е история за приятелството между двама виртуози, родили ценни парфюмни творения. АРОМАТИТЕ THE HOUSE OF OUD са оригинални и уникални.
Създадени за любителите на парфюмите, ароматите съчетават традицията и ноу-хау за дестилация на етерични масла за избор на съставките. Ароматите са уникално комбинирани, със специфичен процес на инфузия и мацерация.
Всички бутилки са ръчно рисувани от майстор-майстор в Италия: всяка е различна и неподражаема със своите орнаментни мастила и бои.

ВРЕМЕТО е миг, мимолетен миг на присъствие, на осъзнаване в самите нас. Това е ясното съзнание, че живеем себе си и интензивно преживяваме момент, който споделяме с най-автентичната, дълбока част от себе си. Към които предлагаме грижа и уважение, в ритуал, богат на благодарност, като японската церемония по приготвяне на чай.

The House of Oud The Time EDP унисекс парфюм

ВРЕМЕТО настройва вътрешния си часовник на 5 следобед и точно там се забавя: тишината извърта минутите и внушава чувство за сигурност. Времето затяга хватката си и ни позволява лукса да наблюдаваме как протичат нещата, в дълбоко разбиране на събитията както вътре в нас, така и извън нас.


ВРЕМЕТО е време за нас самите. Време, което трае миг, ден или цял живот.

Тази композиция е покана за практикуване на интроспекция: прелюдията е бергамот в акорд с лайка и спокойствието на пелин, чиято топла, дървесна нотка предпазва и успокоява. Син чай, ирис и върбинка са пулсирането на едно сърце, което не бележи изтичащото време, а го разширява до безкрайност, обгръщайки ни в измерение на грижа и уважение. С изразителната сила на кедрово дърво, мускус и кехлибар, основата получава ценните, динамизиращи нотки на черен чай.

https://parfumi.net/the-house-of-oud-the-time-edp-uniseks-parfyum-75ml-p-18681.html

No comments:

Post a Comment