Thursday, November 3, 2022

The Merchant of Venice Exclusive Imperial Emerald EDP парфюм за жени

Семейство Видал, занимаващо се с изкуството на парфюмерията повече от век, признава необходимостта от културна луксозна марка, която да изрази уникалността на Венеция: The Merchant Of Venice.

The Merchant of Venice е марка, която има своя концептуален произход в древното изкуство на парфюмерията, произхождащо от Венеция и от нейната вековна търговия с Ориента.Линията е вдъхновена от „Муде“, морските търговски пътища, които покриват много голяма площ от Азия до Африка и към Европа до Северните морета. „Муде“ тръгва от Венеция и достига до много различни пристанища, които на свой ред са били дестинация на други търговски маршрути. Тези пристанища са били обменни центрове за суровини и готови продукти. Тази система позволи на Венецианската република да придобие знания и суровини, които иначе не би могла да получи директно от собствения си континент.
Чрез майстори занаятчии като Muschieri (парфюмеристи) и Saoneri (производители на сапун) са изобретени нови техники на производство, които правят венецианските парфюми и козметика много търсени продукти във всички кралски дворове в Европа.

The Merchant of Venice Exclusive Imperial Emerald EDP парфюм за жени - 100ml

Очи с изумруден цвят, блясък на царствена дреха и неповторим аромат на вечна елегантност: Imperial Emerald е съблазнителен аромат и черпи вдъхновение от пауна, най-очарователното и величествено създание. В продължение на хилядолетия тази птица е вдъхновявала митове и легенди както в западните, така и в източните култури, легенди, които й приписват най-възвишени значения: красота, дълголетие и любов, заедно със суета, лукс и гордост. Ослепителните, визуални прояви, генерирани от неговата подобна на ветрило опашка, са омагьосвали и обърквали погледа на смъртните, както и на безсмъртните от безброй митове. За да отдаде почит на елегантността и чудото на Венеция, The Merchant of Venice беше вдъхновен от тези изумрудено-зелени и сини шарки и създаде този обонятелен шедьовър.
Горната част е радостна, с прекрасен модерен цитрус, който облицова аромата от горната част до изсъхването като галеща тръпка, която придружава пудре от ирис и розов пипер в страстно кресчендо. В средата любящ трепет, иланг иланг и богата абсолютна роза от Чили, се присъединяват към прекрасен букет от звънтяща момина сълза с цялото великолепие на цъфтящи през нощта жасмин, тубероза и портокалови цветя. Сухият аромат е топъл и богат на бял кехлибар и скъпоценен бензоин, страстно прегърнати в съблазнителен танц. Кремообразна ванилия и най-обгръщащите мускуси придружават новаторски пачули за незабравима дълготрайна следа, за жена, която оставя своя отпечатък и е, като нейния Imperial Emerald, завинаги.

Връхни нотки: Бергамот, ирис, мандарина, розов пипер
Сърдечни нотки: Абсолютна Лили, Момина сълза, Портокалови цветя, Абсолютна роза, Тубероза, Иланг Иланг
Базови нотки: Кехлибар, Бензоино, Бърбън ванилия, Ванилия, Бял мускус

https://parfumi.net/the-merchant-of-venice-exclusive-imperial-emerald-edp-parfyum-za-jeni-100ml-p-18637.html

No comments:

Post a Comment