Wednesday, November 23, 2022

Salvador Dali La Belle et L`Ocelot EDT за жени

Домът на Салвадор Дали представи дръзкия шипров аромат La Belle et l`Ocelot през 2014 г. La Belle et l`Ocelot Eau de Toilette, неговата по-мека версия, излезе през пролетта на 2016 г. като ослепителен аромат на изтънчена и спокойна чувственост. La Belle et l`Ocelot Eau de Toilette предполага се, че символизира нова декларация за женственост и най-дълбоките инстинкти за свобода.

Връхната част е свежа, жизнена и искряща благодарение на нотките на ябълков цвят, наши круша и грейпфрут. Сърцето е направено от кадифе и елегантен букет от цветя, който включва ирис, турска роза и египетски жасмин. Леката дървесна основа се състои от кедър и мускус и осигурява мекота и топлина.

Salvador Dali La Belle et L`Ocelot EDT за жени

Бутилката е запазена в оригиналния си дизайн; правоъгълен и изработен от стъкло, с характерния леопардов контур отстрани, но този път оцветен в нежно розово и сребристо. „Двете замръзнали лица са гравирани с далинска котка, която върви поклащайки се, следвайки инстинкта си, който ще я отведе до Красавицата (La Belle). Другите части на бутилката са прозрачни със сребърен подпис на Дали от дясната страна. Сребърният Оцелот е релефен върху сребърната опаковка. Той е очертан на фона на златна роза. Светещата бутилка очарова със своята елегантност и движение.”

Връхните нотки са ябълков цвят, круша и грейпфрут;
Средни нотки: турска роза, египетски жасмин и ирис;
Базовите нотки са мускус и кедър.

https://parfumi.net/salvador-dali-la-belle-et-locelot-edt-za-jeni-100ml-p-18655.html

No comments:

Post a Comment