Monday, November 7, 2022

The Merchant of Venice Exclusive Flamant Rose EDP парфюм за жени

Семейство Видал, занимаващо се с изкуството на парфюмерията повече от век, признава необходимостта от културна луксозна марка, която да изрази уникалността на Венеция: The Merchant Of Venice.

The Merchant of Venice е марка, която има своя концептуален произход в древното изкуство на парфюмерията, произхождащо от Венеция и от нейната вековна търговия с Ориента.Линията е вдъхновена от „Муде“, морските търговски пътища, които покриват много голяма площ от Азия до Африка и към Европа до Северните морета. „Муде“ тръгва от Венеция и достига до много различни пристанища, които на свой ред са били дестинация на други търговски маршрути. Тези пристанища са били обменни центрове за суровини и готови продукти. Тази система позволи на Венецианската република да придобие знания и суровини, които иначе не би могла да получи директно от собствения си континент.
Чрез майстори занаятчии като Muschieri (парфюмеристи) и Saoneri (производители на сапун) са изобретени нови техники на производство, които правят венецианските парфюми и козметика много търсени продукти във всички кралски дворове в Европа.

The Merchant of Venice Exclusive Flamant Rose EDP парфюм за жени


Пламтящо перо, което гали кожата с изяществото на едно от най-елегантните създания в света: розовото фламинго.
Символ на хармония и позитивност, със своето цветно и светещо оперение, тази прекрасна птица е вдъхновяващата муза на Flamant Rose, ексклузивната Eau De Parfum Concentrèe, която съчетава деликатност и екстравагантност в перфектен баланс. Скъпоценен и обгръщащ аромат, потопен в топлите и ярки коралови нюанси на бутилката, които напомнят емблематичните цветове на фламингото.

Flamant Rose е уникален и особен Eau de Parfum Concentrèe, който съчетава силен цветен характер със сладки плодови нотки и припомня усещанията от разходка по залез.
Цитрусовата и искряща нотка на петитгрейн и върбинка опиянява сетивата и дава деликатно освежаващо усещане, което веднага се трансформира в обгръщаща и топла прегръдка, подсилена от деликатното докосване на портокалов цвят. Кремообразните венчелистчета от здравец са обогатени с лактонични нюанси на кайсия, лежащи в мека и ориенталска дървесна нотка от боб тонка и мускус, за топло слънчево усещане.

Връхни нотки: мандарина, Петитгрейн, Върбинка
Сърдечни нотки: кайсия, здравец, Портокалови цветя
Базови нотки: мускус, Пачули, Тонка боб

https://parfumi.net/the-merchant-of-venice-exclusive-flamant-rose-edp-parfyum-za-jeni-100ml-p-18636.html

No comments:

Post a Comment