Sunday, September 15, 2024

DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture Gel Creme

Този крем гел с екстракт от краставица осигурява 24 часа дълготрайна хидратация. Предизвиква незабавен ефект на свежест, озарява очите и омекотява зоната около очите. Ексклузивните свойства на DayWear Super Anti-Oxidant Complex осигуряват непрекъсната защита на кожата срещу увреждане от свободните радикали.

DayWear Eye Cooling Anti-Oxidant Moisture Gel Creme

ПРЕДИМСТВА:
Незабавно освежава + Овлажнява за 24 часа
• Гелообразен крем, който незабавно доставя мекота и свежест за живи очи.
• Дълготрайна, високоефективна хидратация, която помага за намаляване на появата на фини линии и бръчки, като същевременно укрепва очите.
• Овлажнява и укрепва естествените бариери на кожата при продължителна употреба и подобрява способността на кожата да поддържа оптимална хидратация.
• Видимо намалява подпухналия вид на зоната около очите и намалява появата на тъмни кръгове с времето.
• Възстановява естествения блясък на кожата и съживява нейния блясък.
• Защитава през деня от свободните радикали като замърсяването на околната среда.
• Създава резерв от антиоксиданти за продължителна защита за предотвратяване на бъдеща агресия върху кожата.
• Устоява на натрупването на ежедневни агресии върху кожата, които могат да ускорят видимите признаци на стареене (фини линии и бръчки, подпухналост и тъмни кръгове и загуба на гладкост и др.) и помага на кожата ви да поддържа младежки вид.

съставки:
Ексклузивният суперантиоксидантен комплекс на DayWear Collection с пет антиоксиданта, включително витамини C и E, Ergothioneine и Eukarion за борба със свободните радикали.
Екстракт от краставица - осигурява дълготрайна хидратация на кожата. 24 часова хидратация

Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и вечер в околоочната зона.

https://parfumi.net/bg/grizha-za-ochi/4343-7883-estee-lauder-daywear-eye-cooling-anti-oxidant-moisture-gel-creme-za-ochi-887167327665.html

Estée Lauder Beautiful Belle Парфюмна вода за жени

Кой не обича аромати и парфюми, които ви карат да си спомняте сладките спомени от живота? Ароматите, които предизвикват славни, носталгични спомени, са най-ценните. Estée Lauder имаше това предвид, когато създаваше Beautiful Belle, парфюмна вода, вдъхновена от едно от най-добрите вълнения в живота: влюбването за първи път.

Estée Lauder използва влюбването като вдъхновение зад най-новия си аромат, който се рекламира като идеален за модерната булка (или за тези със специални поводи). Всеки си спомня първия път, когато наистина се влюби. Това е спомен, който ще се носи цял живот.

Estée Lauder Beautiful Belle Парфюмна вода за жени

Beautiful Belle е интригуваща комбинация от чувствени цветя и ориенталски нотки; това е романтично, свежо и безгрижно. Той излъчва комбинации от портокалови цветя, тубероза и гардения, с ярко добавяне на плодови нотки като личи и круша, които след това са закотвени със заземяващи елементи като Blush Suede, марципанов мускус и корен от ирис. И разбира се, не би бил романтичен, лесен за носене, ежедневен парфюм без включването на роза: ароматното въплъщение на романтиката и любовта. Всяка булка би се чувствала изключително луксозна, носейки този аромат на Estee Lauder в деня на сватбата си.

Връхни нотки: мимоза, личи и роза;
Средни нотки: гардения, тубероза и портокалов цвят;
Базови нотки: марципан, велур, мускус, корен от ирис и амброксан.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4329-7869-estee-lauder-beautiful-belle-parfum-za-jeni.html

Saturday, September 7, 2024

Pupa Mousse Me Softly Дегримираща Пяна

MOUSSE ME SOFTLY FACE CLEANSER MAKE-UP REMOVER
ПЯНА - ДЕГРИМЬОР
Премахва грима от лицето, очите и устните.
98% съставки с натурален произход.

Иновативна, чиста формула, съставена само от функционални елементи и 98% съставки от естествен произход.
Меката пяна се стапя върху кожата за да премахне ефективно лекия естествен грим, оставяйки я чиста и хидратирана.
Почиства и премахва грима, без да оставя усещане за сухота в кожата.

Pupa Mousse Me Softly Дегримираща Пяна

Клинично и дерматологично тествана върху чувствителна кожа.
Тествана за никел.
Без животински производни.

Технология от природата в услуга на красотата:
Формула с деликатни повърхностно-активни вещества от естествен произход и обогатена с глицерин.
Почиства и премахва грима, без да оставя усещане за сухота в кожата.

УПОТРЕБА:
Разклатете флакона преди употреба.
Нанесете върху влажно лице, масажирайте за да премахнете грима. Изплакнете.

https://parfumi.net/bg/pochistvasshi-produkti/4230-7698-pupa-mousse-me-softly-degrimirassha-pyana-za-lice-8011607374496.html

Cerruti 1881 Reve de Roses Парфюмна вода за жени

Rêve de Roses ви кани да изследвате безкрайните възможности на въображението на една жена, готова да затвори очи и да се остави на пътешествие. Rêve de Roses е отражение на истинската съвременна женственост, увереност и грация. Интензивен, чувствен, сияен.

В началото на 1881 Rêve de Roses e коктейл от разнообразни розови есенции, осигуряващи сладко, главозамайващо усещане. Модерното флорално сърце на тази блестяща парфюмна вода носи нотка на оптимизъм, която веднага ще накара жените да засияят.

Cerruti 1881 Reve de Roses Парфюмна вода за жени

1881 Rêve de Roses е флорален аромат, който разкрива розата във всичките й аспекти. Пропит с модерност, той съчетава четири вида рози, Natsource™ розова вода, Communelle rose absolute, Petalia molecule и Rosyfolia, ексклузивни за Givaudan. Сладостта на венчелистчетата на розата се слива с кремообразни и прахообразни нотки и придава на тази комбинация от рози своята уникалност.
Едно докосване на личи позволява на флоралното сърце да се разгърне по-добре, а на заден план Akigalawood™ обгръща аромата със своите дървесни, успокояващи и чувствени нотки. Дървесните нотки придават повече дълбочина на този нов аромат.

Връхни нотки: розов пипер и бергамот;
Средни нотки: роза и жасмин;
Базови нотки: дърво Акигала и сандалово дърво.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4310-7835-cerruti-1881-reve-de-roses-parfum-za-jeni.html

Thursday, September 5, 2024

Police To Be Free to Dare for Man Тоалетна вода за мъже

Police TO BE #FREETODARE FOR MAN е посветен на силните, страстни мъже, които знаят какво искат и съблазняват другите с жизнената си, енергична аура. Характеризирано с игра на светло и тъмно, това творение се отличава с необичайна ароматна свежест с интензивни и мистериозни базови нотки.

Police To Be Free to Dare for Man

Енергията на грейпфрут и мента се комбинира с искрящи акценти на кардамон. Неочаквани нотки на бели кедрови игли и модерен воден акорд контрастират с ароматните нотки на здравец, докато живите аспекти на кедровото дърво от Вирджиния подчертават дълбочината на амброксан и чувствеността на ванилията.

Връхни нотки: грейпфрут, кардамон и мента;
средни нотки: здравец, водни нотки;
базови нотки: ванилия и кедрово дърво, амброксан

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3323-6332-police-to-be-free-to-dare-for-man-eau-de-toilette-for-men-679602152112.html

Wednesday, September 4, 2024

Pupa Made to Last Waterproof сенки

ВОДОУСТОЙЧИВИ СЕНКИ ЗА ОЧИ MADE TO LAST от Pupa са блестящи и имат жив цвят. Не се мачка и не се размазва, нанася се лесно благодарение на формата на стик, цветът е интензивен още от първото нанасяне. Текстурата му е кремообразна и лека. Перфектен е през лятото, когато спортувате и винаги, когато искате да носите дълготраен грим. Никога не те оставя сам. 25 цвята, 4 вида покритие: сатен, перла, екстра перла и металик.

Неговата формула съчетава изключителна смес от филмообразуващи съставки и летливи компоненти за перфектна водоустойчивост и екстремно задържане, без да разтяга клепачите или да ги утежнява.

Pupa Made to Last Waterproof сенки

Формата на стика позволява двукратна употреба. Можете да го нанесете като сенки за очи върху целия клепач и да го смесите с върха на пръста си или с четката за основа за очи от серията продукти Pupa Professional Brush. Или можете да го нанесете като очна линия по линията на горните мигли. Отстранете с двуфазния препарат за премахване на грим на Pupa.

Включена е острилка за винаги прецизен връх и безупречен резултат
Нисък риск от алергии
Тестван от офталмолог
Без парабени

Произведено в Италия

https://parfumi.net/bg/senki-za-ochi/4292-7782-pupa-made-to-last-waterproof-senki-za-ochi.html

Tuesday, September 3, 2024

Lattafa Pride Eternal Oud Унисекс парфюмна вода

 Lattafa Pride Eternal Oud се утвърждава като неустоим аромат, създаден да съблазнява.

Този парфюм започва със завладяваща нотка на грейпфрут и слива, плодово дуо, което събужда сетивата със своята жива и сладка свежест. Сърцето на аромата е очарователна прегръдка на цвете на орхидея и абсолют хелиотроп, които се събират, за да образуват богата и завладяваща основа. След това ароматът се развива към израз на невинност и желание, с нотки на лабданум и бензоин, смесени във ванилов акорд, предизвиквайки сладостта и емоцията на първата любов. Топлата кехлибарена основа добавя чувствен и дълбок интензитет към парфюма.

Lattafa Pride Eternal Oud Унисекс парфюмна вода

Вдъхновен от величието на ориенталската култура, Pride Eternal Oud също включва дървесни нотки и необичайни зърна тонка, които заедно носят топла пиперлива яркост, добавяйки допълнителен слой лукс и изтънченост към композицията.

Тази комбинация създава перфектен баланс между леки плодови нотки и интензивна флорална дълбочина, което прави Lattafa Pride Eternal Oud отличен избор за тези, които търсят парфюм, който е едновременно елегантен и смело съблазнителен.

Връхни нотки: грейпфрут, слива
Сърдечни нотки: орхидея, хелиотроп
Базови нотки: ванилия, кехлибар, уд, бензоин, боб тонка, лабданум

https://parfumi.net/bg/arabski-parfyumi/4278-7749-lattafa-pride-eternal-oud-unisex-parfum-6291108738115.html

Monday, September 2, 2024

Pupa Wand Eraser Двуфазен дегримьор

WAND ERASER TWO-PHASE MAKE-UP REMOVER ДВУФАЗЕН ДЕГРИМЬОР 400ml
* Лице – Очи – Устни
Ефективно премахва водоустойчив и дълготраен грим.
Идеален за чувствителни очи и носещите контактни лещи.
Биоферментиралият екстракт от Царевица - силно овлажняващ и деликатен- прави Wand Eraser Biphasic Make-up Remover невероятно нежен към кожата.
Ефективно премахва и най-упорития грим.

Pupa Wand Eraser Двуфазен дегримьор

Клинично и офталмологично тестван.
Тестван за никел.
Без парабени.
Без животински производни.

УПОТРЕБА:
Разклатете добре флакона преди употреба за да се смесят двете фази.
Отстранете първо грима от очите в посока отгоре-надолу и отвътре-навън.
След това с нов памучен диск премахнете грима от устните. Накрая премахнете грима от лицето.
Със или без изплакване.

https://parfumi.net/bg/lice/22-343-pupa-wand-eraser-400ml.html

Sunday, September 1, 2024

Furla Unica Парфюмна вода за жени

Италиански дух, грижа за детайла, високо качество, цвят и съвременност са ключовите думи, ръководещи новия Furla Unica Eau de Parfum.
Парфюм, характеризиращ се с изненадващ акорд на шамфъстък и зрънца сол, обвити в елегантно флорално сърце. Парфюмеристът е избрал живи нотки на черен пипер, за да подчертае цитрусовите нотки на италианска мандарина, извлечена с традиционната техника на студено пресоване, която запазва цялата свежест на прясно набраните плодове, докато зрънцата сол създават ярък и модерен контраст. Нотките на Pistachio STT, пленена съставка, която предизвиква гурманския аспект на сладолед от шам фъстък, се комбинират със сладки тонове на хелиотроп и елегантни аспекти на жасмин за изтънчено и обгръщащо сърце. В сух аромат, бляскав акорд на бяло дърво е обгърнат от топлата чувственост на Vanilla Tahitensis, докато дълбоките нотки на Ambrox подчертават изтънчения характер на парфюма.

Furla Unica Парфюмна вода за жени

Връхни нотки: морска сол, черен пипер и италианска мандарина;
средни нотки: хелиотроп, сладолед, шам фъстък и жасмин;
базови нотки: таитянска ванилия, амброксан и бяло дърво.

Парфюмна вода, посветена на женствена, изискана, съвременна жена, търсеща… УНИКАЛЕН аромат.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4260-7734-furla-unica-parfumna-voda-za-jeni.html