Monday, September 23, 2024

Kilian Angels' Share Унисекс парфюмна вода

Основателят на парфюмната марка Kilian реши да напомни на света за близките си отношения с легендарната семейна компания Hennessy, чието име е известно от първа ръка на истинските ценители на скъпия елитен алкохол.
Флаконът на Kilian Angels' Share прилича на изящна кристална чаша, в която пръска ароматна кехлибарена течност, своеобразен обонятелен „дрог“, на който дори и най-изтънченият ценител на съвременното изкуство не може да устои. Над ароматната формула на аромата работи талантливият майстор Benoist Lapouza, който успя да придаде на парфюма специална ориенталска кадифеност и вълнуващо гурме настроение. Като най-опитен сомелиер, маестрото смесва обонятелни нюанси и цветове, постигайки най-доброто звучене на всяка нота и абсолютна хармония като цяло.

Kilian Angels' Share Унисекс парфюмна вода

“Angels Share” - парфюмът има такова име с причина, защото на езика на винопроизводителите това е името на онези най-малки изпарения алкохол, които се изпаряват през плътната дървесина на дъбови бъчви. Подобно на тях, ароматът прониква в най-загубените дълбини на човешката душа, оставяйки магическа и уникална следа върху тях.

Kilian Angels' Share се отваря с опияняващи акорди на скъп коняк, а композицията на Kilian Angels' Share звучи в сърцето с нюанси на скъпоценен дъб с нотка на пикантна канела, както и балсамова горчивина на зърна тонка. На финала ни очаква пленителна следа от сладост на пралина, ванилия и кремообразно сандалово дърво.

Връхни нотки: коняк
Сърдечни нотки: боб тонка, дъб, канела
Базови нотки: ванилия, пралине, сандалово дърво

https://parfumi.net/bg/nishovi-aromati/4385-kilian-angels-share-parfum-unisex.html

No comments:

Post a Comment