Saturday, September 7, 2024

Cerruti 1881 Reve de Roses Парфюмна вода за жени

Rêve de Roses ви кани да изследвате безкрайните възможности на въображението на една жена, готова да затвори очи и да се остави на пътешествие. Rêve de Roses е отражение на истинската съвременна женственост, увереност и грация. Интензивен, чувствен, сияен.

В началото на 1881 Rêve de Roses e коктейл от разнообразни розови есенции, осигуряващи сладко, главозамайващо усещане. Модерното флорално сърце на тази блестяща парфюмна вода носи нотка на оптимизъм, която веднага ще накара жените да засияят.

Cerruti 1881 Reve de Roses Парфюмна вода за жени

1881 Rêve de Roses е флорален аромат, който разкрива розата във всичките й аспекти. Пропит с модерност, той съчетава четири вида рози, Natsource™ розова вода, Communelle rose absolute, Petalia molecule и Rosyfolia, ексклузивни за Givaudan. Сладостта на венчелистчетата на розата се слива с кремообразни и прахообразни нотки и придава на тази комбинация от рози своята уникалност.
Едно докосване на личи позволява на флоралното сърце да се разгърне по-добре, а на заден план Akigalawood™ обгръща аромата със своите дървесни, успокояващи и чувствени нотки. Дървесните нотки придават повече дълбочина на този нов аромат.

Връхни нотки: розов пипер и бергамот;
Средни нотки: роза и жасмин;
Базови нотки: дърво Акигала и сандалово дърво.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4310-7835-cerruti-1881-reve-de-roses-parfum-za-jeni.html

No comments:

Post a Comment