Sunday, September 15, 2024

Estée Lauder Beautiful Belle Парфюмна вода за жени

Кой не обича аромати и парфюми, които ви карат да си спомняте сладките спомени от живота? Ароматите, които предизвикват славни, носталгични спомени, са най-ценните. Estée Lauder имаше това предвид, когато създаваше Beautiful Belle, парфюмна вода, вдъхновена от едно от най-добрите вълнения в живота: влюбването за първи път.

Estée Lauder използва влюбването като вдъхновение зад най-новия си аромат, който се рекламира като идеален за модерната булка (или за тези със специални поводи). Всеки си спомня първия път, когато наистина се влюби. Това е спомен, който ще се носи цял живот.

Estée Lauder Beautiful Belle Парфюмна вода за жени

Beautiful Belle е интригуваща комбинация от чувствени цветя и ориенталски нотки; това е романтично, свежо и безгрижно. Той излъчва комбинации от портокалови цветя, тубероза и гардения, с ярко добавяне на плодови нотки като личи и круша, които след това са закотвени със заземяващи елементи като Blush Suede, марципанов мускус и корен от ирис. И разбира се, не би бил романтичен, лесен за носене, ежедневен парфюм без включването на роза: ароматното въплъщение на романтиката и любовта. Всяка булка би се чувствала изключително луксозна, носейки този аромат на Estee Lauder в деня на сватбата си.

Връхни нотки: мимоза, личи и роза;
Средни нотки: гардения, тубероза и портокалов цвят;
Базови нотки: марципан, велур, мускус, корен от ирис и амброксан.

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4329-7869-estee-lauder-beautiful-belle-parfum-za-jeni.html

No comments:

Post a Comment