Wednesday, September 25, 2024

Coach Men Green Тоалетна вода за мъже

Coach Green е допълнение към линията парфюми на марката за мъже. Предлага освежаващо и ревитализиращо изживяване със своя чист, зелено-дървесен аромат, напомнящ за безупречния аромат в бръснарницата.

Coach Green черпи вдъхновение от успокояващото усещане за спокойни бягства сред природата сред оживената енергия на града. Парфюмеристът Marie Salamagne умело е уловил това в отличителен аромат, който перфектно балансира оживената градска атмосфера и вечното усещане, наситено с природата.

Coach Men Green Тоалетна вода за мъже

Ароматът започва с ревитализираща нотка на бергамот, придружена от киви, което омекотява остротата на цитруса. Следват го билково-ароматните ухания на розмарин и здравец. Докато ароматът се утаява, той разкрива заземяваща комбинация от земен кристален мъх и кедрово дърво, което оставя примамлива следа върху кожата. Със своето чисто и почти сапунено усещане, ароматът е идеален за пролетта и лятото.

Ароматът се помещава в уникален стъклен флакон, който демонстрира хипнотизиращ зелен градиентен ефект. Изявен елемент от дизайна е гравираният кон и карета, отдавайки почит на оригиналната емблема и наследство на Coach. Металната капачка трябва да се завърти, за да се освободи земният аромат.

Връхни нотки: киви и бергамот;
Средни нотки: розмарин и здравец;
Базови нотки: кедър и мъх.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi/3305-coach-green-eau-de-toilette-for-men.html

No comments:

Post a Comment