Saturday, September 28, 2024

DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF 15

DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF 15 обгръща кожата с интензивна хидратация за 72 часа.
Хидра-светлина. Хидра- свежест.

Направен със супер антиоксидантния комплекс на Estée Lauder за борба с външните агресии, включително замърсяването. Този немазен хидратиращ крем сорбе предлага SPF защита и се абсорбира бързо, за да позволи на кожата да диша. Кожата е по-свежа, гладка и по-здрава.

DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF 15

Ключови технологии:
• 72-часова хидратация осигурява на кожата влагата, от която се нуждае, за да се предпази от преждевременно стареене, като същевременно укрепва бариерата срещу влага, за да задържи влагата и да предотврати дехидратацията.
• Ексклузивният Super Anti-Oxidant Complex на DayWear, съдържащ витамини C и E, EGT и Eukarion, подхранва кожата с мощни антиоксиданти, които я предпазват от увреждането на свободните радикали през целия ден.
• Слънцезащитният крем предлага защита под формата на лека разбита текстура, която освежава кожата при контакт. Гелообразна матрична система на полимерна основа позволява слънцезащитните капки да бъдат равномерно суспендирани във вода за деликатна защита във водна гел-крем текстура, която се топи върху кожата.
Растителни и воднисти нотки на краставица за освежаващо действие против стареене и флорални нотки на жасмин, теменужка и циклама за успокояващ баланс. Мускусът предлага сияен завършек.

ПРЕВЕНЦИЯ: намалява първите видими признаци на стареене, материализирани от матовата кожа и бръчките, причинени от дехидратация. Възстановява младежкия блясък и здравето на кожата.
ЗАЩИТА: с усъвършенствана широкоспектърна SPF защита

Начин на употреба: Нанасяйте сутрин и вечер. Кожата се чувства освежена, по-гладка, със здравословен блясък.

Тестван от дерматолог. Некомедогенен.

https://parfumi.net/bg/krem-za-lice/4417-estee-lauder-daywear-anti-oxidant-72h-hydration-sorbet-creme-spf-15-887167388505.html

No comments:

Post a Comment