Tuesday, September 17, 2024

Coach Dreams Moonlight Парфюмна вода за жени

Coach Dreams Moonlight е нова версия флорален кехлибарен аромат на оригиналния дървесен парфюм Coach Dreams.
Този парфюм е вдъхновен от приключението, приятелството и духа на безкрайните възможности.

Coach Dreams Moonlight е очарователен, ободряващ аромат, вдъхновен от обширната, магическа светлина на нощното небе и оптимистичната природа на сънуването.

Coach Dreams Moonlight Парфюмна вода за жени

Пътешествието на Coach Dreams Moonlight започва с връхната нотка на бергамот, която представя парфюма с пикантна, повдигаща свежест. Този избор е вдъхновен от използването на бергамот не само заради неговия аромат, но и заради способността му да символизира началото на нещо магическо и ободряващо - подобно на първата светлина от луната.
Преминавайки от цитрусовото начало, сърцето на аромата е сложен танц от модерни флорални нотки. Те са щателно подбрани, за да представят сърцевината на парфюма - подобно на същността на приятелството. Този букет не е нито пресилен, нито прекалено фин, създавайки баланс, който е едновременно ободряващ и успокояващ, отразяващ връзките, които обогатяват живота ни.
Базата на аромата се основава на тонка боб и ванилия, заземяваща комбинация, която добавя топлина и леко сладък, кремообразен завършек, напомнящ за комфорта и сигурността, които истинските приятели осигуряват. Зърната тонка, със своя богат, почти карамелен аромат, преплетени с мекото, обгръщащо качество на ванилия, поставят основата на трайна мекота и дълбочина.

Връхни нотки: бергамот, розов пипер
Сърдечни нотки: жасмин, роза
Базови нотки: пачули, ветивер, боб тонка

https://parfumi.net/bg/damski-parfyumi/4347-7889-coach-dreams-moonlight-parfum-za-jeni.html

No comments:

Post a Comment