Monday, September 16, 2024

Mercedes Benz Sea Парфюмна вода за мъже

Новата трилогия на Mercedes-Benz
Mercedes-Benz LAND SEA AIR предлага истинско пътешествие през стихиите: на сушата, в морето и във въздуха.

От самото си създаване, Mercedes-Benz Parfums е пример за най-доброто въплъщение на уникалността на марката, вроденото усещане за детайла и екзалтацията на сетивата. Днес пускането на пазара на Land, Sea, and Air сигнализира за нова ера в света на луксозните аромати за мъже.
През вековете и философиите в историята на човечеството тези три природни елемента винаги са функционирали като фар, вдъхновявайки различни начини на живот и определяйки различни аспекти на нашата личност. Земята представлява култура, наследство и автентичност, енергията, която черпим от това, което изграждаме и защитаваме. Air разкрива нашата визионерска страна, иновации, въображение, нашата извисяваща се свобода. А водата е каналът за нашия инстинкт, внимание, чувствителност и апетит за приключения.
Заедно те се комбинират в една новаторска трилогия: трилогия за завършен мъж, с обединени трите основни елемента.

Mercedes Benz Sea Парфюмна вода за мъже


Създаден от френския майстор парфюмерист Anne Flipo, Mercedes-Benz Land, Sea, Air се обединява около обща основа, като всеки елемент се разширява в своя собствена отделна обонятелна вселена. Trilogy е почит към напластяването: безкрайно адаптивно, триото може да се носи отделно, в хармоничен баланс или в желаната от вас комбинация.

Всеки от трите аромата в тази емблематична трилогия е изграден върху флорално, дървесно пачули. Въпреки това, всеки от тях има своя собствена уникална обонятелна идентичност, благодарение на изразените индивидуални нотки.

Действайки като заземяващ стълб за всяка комбинация, Mercedes Benz Sea предизвиква освежаващото усещане на вълна, разбиваща се в брега, със силно зелени виолетови листа, ободрени от ярка и плодова мандарина, създавайки морски ефект, допълнително подсилен от солената, кожена нотка на морските водорасли.

Връхна нотка: мандарина;
средни нотки: флорални нотки и виолетови листа;
базови нотки: дървесни нотки и пачули.

https://parfumi.net/bg/mazhki-parfyumi-bez-opakovka/4346-7886-mercedes-benz-sea-parfumna-voda-za-maje.html

No comments:

Post a Comment